Euro Truck Simulator save dosyası nereden bulunur?

Hasansioooo

Hectopat
Yer
Moskova Cephesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim ab
Arkadaşlar biraz saçma gelecek ama benim Euro Truck Simulator 2 de profil oluşturmak isterken oyun donuyor ve bilgisayarı kapat aç yapmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden oyunu %100 Save olan profillerden oynamak zorunda kalıyorum ancak %100 Save olan profillerde de oyun sıkıcı oluyor bana yeni bir Save dosyası açıp paylaşabilecek bir babayiğit var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Save dosyası belgelerim'de olması lazım.

Bilgisayarda oyun yok olsa yapardım da, Google'a bak bulman yüksek ihtimal.

C:\Users\%username%\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\*\save Bu yolda bulunuyor.

Yada

Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\*\save Bu yolu dosya gezgininde aratın.
Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles İlk attığım olmaz ise buna bakın.
ets2 save file location - Google'da Ara - Google Chrome 27.09.2021 23_05_08.png

İnternette bulamayacağınız herhangi şey yoktur, sadece yanlış arıyorsunuzdur.

Son düzenleme:
C:\Users\%username%\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\*\save Bu yolda bulunuyor.

Yada

Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\*\save Bu yolu dosya gezgininde aratın.
Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles İlk attığım olmaz ise buna bakın.
Eki Görüntüle 1175344
İnternette bulamayacağınız herhangi şey yoktur, sadece yanlış arıyorsunuzdur.
dostum admin sanırım başlığı yanlış düzeltmiş benim amacım %100 save bulmak değil ya da save dosyasını nereye atacağımı öğrenmek değil benim amacım %0 yeni açılmış bir save dosyası bulmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı