Euro Uçuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hangi zaman? Bitcoin şu an 90.000 TL diye biliyorum.

Kriptokoin – 12 Ekim 2009'da, yazılım mühendisi ve Bitcoin'in en eski geliştiricilerinden biri olan martti malmi, newlibertystandard'a 5.050 btc sattı. Malmi 5.050 btc karşılığında 5.02 dolar aldı. Bugün 5.050 btc 42 milyon dolar yapıyor. Hocam 2015 değil de şu zamanda alınsa varya aman aman bir de 2009'da 1 dolar 1.64 onu da hesaba katın.

Arkadaşlar bunu çoğu kişi yazmış bende bir şey söylemek istiyorum farkında mısınız bunu bu ülkenin ekonomi bakanı TV'de söyledi yani amatör kamerayla çekilmiş bir ifşa falan değil adam direk TV karşısında söyledi daha neler neler oldu yakın tarihte yazarsam yorum silinir biliyorum ama siz anladınız, demem o ki ülke olarak toleransımız çok arttı eskiden olsa bu durumlar (ekonomi, demokrasi, istanbulsözleşmesi olayı) kesinlikle ihtilal çıkardı diye düşünüyorum
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saygılar...
Silivri soğuk mu olsun ılık mı?

Arkadaşlar bu resime bakıp Papua Yeni Gine'nin ekonomisi bizimkinden iyi diyorsanız çok yazık. Bir Rus para birimine bakın kaç dolar ediyor. Çin para birimine bakın kaç dolar ediyor. Ekonomi dolar ile ölçülmez.
Yanlış bilmiyorsam çin ekonomisini bilerek düşürüyormuş. Dışarıya satmak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı