Euorap Universalis 4oynamaya yeni başladım bir ülkeye savaş açmak istiyorum hak iddia ettim ama savaş açamıyorum. Oyun boşta diplomat olmadığını söylüyor sağ üstte ki tüccar misyoner diplomat olan menüde ise diplomatım 0/0 gözüküyor ne yapmalıyım.

Bu imkansız bir olay, öğretici mod da olmadığınızdan emin misiniz? Hangi ülke oynuyorsunuz? Normal de oyundaki bütün ülkelerde en az 2 diplomat ile başlanır siz de nasıl oldu anlamadım.
Diplomat ikonuna tıklayınız ardından diplomatın gittiği ülkeyi gösterecektir. Hak iddia etmek için bile diplomat gerekir. Bug olmuş olabilir fark etmeden başka ülkelere diplomat yollamış olabilirsiniz. Hala devam ediyor ise yeni oyun açın.
Hocam olayı çözdüm oyunda yama kurarken yanlış şeyleri attım veya sildim galiba. Diplomatlarım ülkelere gidiyor ama geri çekmemiyordum, en son yeniden yükleyince çözüldü.
Yama kullanmanızı tavsiye etmem. Artık yamalar yeni güncellemelerden sonra çalışmamaya başladı, tabii siz bilirsiniz sorununuz çözüldüyse problem yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.