Doğan Aslan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar oyuna girerken "Failed to create a graphics device. Exiting." Hatası alıyorum. Ekran kartımı falan güncelledim. Bir çözümü var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2017
Arkadaşlar oyuna girerken "Failed to create a graphics device. Exiting." Hatası alıyorum. Ekran kartımı falan güncelledim. Bir çözümü var mıdır ?
A antuan00 Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2017 #2 Evet aynı hatayı bende alıyorum ekran kartımın sürücüsünü güncelledim silip tekrar yükledim bilgisayarıma format attım ama nafile bu hatayı almaya devam ediyorum. Artı 0 Eksi
Evet aynı hatayı bende alıyorum ekran kartımın sürücüsünü güncelledim silip tekrar yükledim bilgisayarıma format attım ama nafile bu hatayı almaya devam ediyorum.
KS KS Doğan Aslan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #3 Ben directx i silip tekrar yükeldiğimde düzelmişti sanırsa sen de dene olmadı netfreamwork falan bunları dene. Artı 0 Eksi
Ben directx i silip tekrar yükeldiğimde düzelmişti sanırsa sen de dene olmadı netfreamwork falan bunları dene.
E emoremo26 Decapat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 9 11 Kasım 2018 #4 hortingenn bende aynı konudan muzdaripim ve neredeyse kafayı yemek üzereyim Artı 0 Eksi