Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 11 Mart 2022 #1 Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı?
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 11 Mart 2022 #2 Heir of Isildur dedi: Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben almayı düşünüyorum. HoI IV'den sonra iyi gelir.
Heir of Isildur dedi: Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben almayı düşünüyorum. HoI IV'den sonra iyi gelir.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 Ben oynuyorum, 500 küsür saatim falan var.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 11 Mart 2022 #4 Heir of Isildur dedi: Strateji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben oynuyorum. 120 saatim var.
Heir of Isildur dedi: Strateji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben oynuyorum. 120 saatim var.
G Gofret1923 Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #6 Hep beraber, online oynayabilir aslında. @Levien @Fischerk @Charlie Dickkerson
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 11 Mart 2022 #7 Dlc’ler çok para ancak kiralama sistemi ile dlc’ler alınabiliyor. 6 aylık dlc aboneliği 56 TL civarında. Bu sistemi kullanan var mı?
Dlc’ler çok para ancak kiralama sistemi ile dlc’ler alınabiliyor. 6 aylık dlc aboneliği 56 TL civarında. Bu sistemi kullanan var mı?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #8 Heir of Isildur dedi: DLC’ler çok para ancak kiralama sistemi ile DLC’ler alınabiliyor. 6 aylık DLC aboneliği 56 TL civarında. Bu sistemi kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemişti
Heir of Isildur dedi: DLC’ler çok para ancak kiralama sistemi ile DLC’ler alınabiliyor. 6 aylık DLC aboneliği 56 TL civarında. Bu sistemi kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemişti
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 11 Mart 2022 #9 Charlie Dickkerson dedi: DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemişti Genişletmek için tıkla... Öyle işlerle uğraşmıyorum hocam.
Charlie Dickkerson dedi: DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemişti Genişletmek için tıkla... Öyle işlerle uğraşmıyorum hocam.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #10 Heir of Isildur dedi: Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum. Gayet zevkli uzun süre oynanır. Arkadaş bulursan tadından yenmez.
Heir of Isildur dedi: Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum. Gayet zevkli uzun süre oynanır. Arkadaş bulursan tadından yenmez.