Heir of Isildur
Decipat
Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı?
Ben almayı düşünüyorum. HoI IV'den sonra iyi gelir.Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı?
Ben oynuyorum. 120 saatim var.Strateji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı?
DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemiştiDLC’ler çok para ancak kiralama sistemi ile DLC’ler alınabiliyor. 6 aylık DLC aboneliği 56 TL civarında. Bu sistemi kullanan var mı?
Öyle işlerle uğraşmıyorum hocam.DLC'ye para vermeye gerek yok, Steam'den aldıysan crackleyebilirsin. Bizim 100 kişilik online ekibinde hostun bile DLC'si yoktu cracklemişti![]()
Starteji bölümünde HOI4 ile alakalı çok konu var ancak EU4 oynayan pek yok gibi. Oynayanlar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.