Europa Universalis V çıktı!

Paradox oyunlarını crack oynamak pek mantıklı değil. Her patch sonrası 5-10 tane hotfix geliyor, sürekli DLC ekleniyor vb. vb. Her yama sonrası bug içinde oynarsınız oyunu. Paradox oyunlarının kitlesi bellidir, oyunu benim gibi hayatsız şekilde oynayan adam hep satın alır zaten. 5-10 saat oynayıp silecekseniz vermeyin para.

Türkçe dil desteği de var. Neden destek olmuyorsunuz?

Benim için Türkçe olup olmaması önemli değil. Kendi düşünceme saygı duymayabilirsin ama ben oynadıktan sonra kimsenin kötü yorumları beni etkilemez ben böyleyim bir şeye ücretsiz ulaşabiliyorsam internet üzerinden para verme gereği duymuyorum. RDR2 de crack oynadım 50 TL düşsün gene vermem mantığı var bende. Steam oyun dışı ekliyorum shiftab çalışıyor bitiyor benim için.

Benim için Türkçe olup olmaması önemli değil. Kendi düşünceme saygı duymayabilirsin ama ben oynadıktan sonra kimsenin kötü yorumları beni etkilemez ben böyleyim bir şeye ücretsiz ulaşabiliyorsam internet üzerinden para verme gereği duymuyorum. RDR2 de crack oynadım 50 TL düşsün gene vermem mantığı var bende. Steam oyun dışı ekliyorum shiftab çalışıyor bitiyor benim için.
Siz bilirsiniz. En azından ben orijinal ve güvenli oynuyorum.

Hangi oyun sever şu düşüncenize saygı duyar, oyun severi geçtim oyunlarla alakası olmayan herhangi ahlaklı bir insan bile saygı duymaz. Neyse ki sizin gibiler eskisi kadar çok yok.

Hangi oyun sever şu düşüncenize saygı duyar, oyun severi geçtim oyunlarla alakası olmayan herhangi ahlaklı bir insan bile saygı duymaz. Neyse ki sizin gibiler eskisi kadar çok yok.

Bir ürüne ya da ihtiyacım olan bir oyuna ücretsiz ve karşılıksız indirme gibi şansım varken neden oyunu alayım vb diğer oyunları crack aracılığı ile Online bile oynanabiliyorken. Bu tavrınızı anlamadım. Bak baştaki konuşmalardan arkadaşın birisi crack çıkması sevindirmiş ki ücretsiz oynayabilecek ne bu kin nefret.

Bir ürüne ya da ihtiyacım olan bir oyuna ücretsiz ve karşılıksız indirme gibi şansım varken neden oyunu alayım vb diğer oyunları crack aracılığı ile Online bile oynanabiliyorken. Bu tavrınızı anlamadım. Bak baştaki konuşmalardan arkadaşın birisi crack çıkması sevindirmiş ki ücretsiz oynayabilecek ne bu kin nefret.
Bir düşün bakalım neden oyunu alman gerekiyor diye. Çok sevdiğin bir çikolata markası olsun, sen bunu ücretsiz almanın yolunu bulmuşsun senin gibi ücretsiz edinebilen başkaları da olsun, bir süre sonra ürün satmayınca doğal olarak şirket batıyor ve sen o çikolatayı bir daha yiyemiyorsun. Bu şekilde düşün. Yani oyun oynamayı sevip ama hiç para vermem mantığı mantıklı mı sence. Bunlar bedava mı üretiliyor.

Oyun eskisine göre gayet iyi yenilenmiş ayrıca Türkçe dil desteği gelmesi harika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı