EUW için ucuz RP nereden alınır?

LorenCrown1

Decapat
Daha fazla  
TR'de oynamaktan sıkılmış olan bir genç olarak artık 800K Yasuo mid sal diyenlerden sıkıldım ve EUW'ye geçmeyi düşünüyorum ama RP fiyatlarına baktıgımda şoka uğradım. TR fiyatına EUW RP'si nasıl alacağım? Keşke server seçme sistemi getirseler Valorant'taki gibi, çok kıskanıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR'de oynamaktan sıkılmış olan bir genç olarak artık 800K Yasuo mid sal diyenlerden sıkıldım ve EUW'ye geçmeyi düşünüyorum ama RP fiyatlarına baktıgımda şoka uğradım. TR fiyatına EUW RP'si nasıl alacağım? Keşke server seçme sistemi getirseler Valorant'taki gibi, çok kıskanıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Alamazsın euw inanılmaz pahalı maalesef, bu yüzden bende tr de oynuyorum :D

Ucuza almak yok hocam, siteler arasında tektük fark olur o kadar. Onun dışında fiyatlar aynı yani aşırı pahalı.

TR'de oynamaktan sıkılmış olan bir genç olarak artık 800k Yasuo mid sal diyenlerden sıkıldım ve EUW'ye geçmeyi düşünüyorum ama RP fiyatlarına baktıgımda şoka uğradım. TR fiyatına EUW RP'si nasıl alacağım? Keşke server seçme sistemi getirseler Valorant'taki gibi, çok kıskanıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Server degistirme zamanını bekle EUW geç böylece TR epinlerini EUW da kullanabilirsin.

TR'de oynamaktan sıkılmış olan bir genç olarak artık 800k Yasuo mid sal diyenlerden sıkıldım ve EUW'ye geçmeyi düşünüyorum ama RP fiyatlarına baktıgımda şoka uğradım. TR fiyatına EUW RP'si nasıl alacağım? Keşke server seçme sistemi getirseler Valorant'taki gibi, çok kıskanıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

RP neden alırsın ki F2p bir oyunda? Ayrıca oyunda EUW de toksik. Oyunun kitlesi tümden bozuk yani.

En ucuzu diye bir şey yok 1-2 lira farklar vardır. E-pin kodu alıp EUW'de deneyin. Ben skin için hala daha yapıyorum ve çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı