Ev arkadaşımın arkadaşları evi dağıttı

Hocam ben ortada delirecek böyle sinirden patlayacak bir durum görmedim. 15 yıllık arkadaşı olabilirsiniz ama demek, ki ona diğer güzide arkadaşları gibi iyi gelmiyorsunuz. Kaç yıllık olması önemli değil, önemli olan kimin yanında mutlu hisettiğin. Önceden canımı sıkan hareketleri vardı demişsiniz ama hiç kimse size uygun hareket edemez. Benim de mesela arkadaşımın beni sinir ettiği durumlar oluyor, ben her güzelin bir kusuru vardır deyip geçiyorum. Ayrıca evi zaten kendi temizlemiş arkadaşları ile dağıtması suç mu?🙂

Son düzenleme:
Bu arkadaşları nerede kalıyor?
Sonra demesin sen git arkadaşım la kalacağım diye.
Yıl sonu bir ailen le konuş.
Yazın çalışırsın.

Bak bura da iyi demişsin.
Evin sahibi kim göstermişsin el Alem'in p*ç ine.

Hocam kendi evleri var hepsinin bugün benim çok zeki arkadaşım akşam 7'de geldi eve. Kütüphaneye gidip sınavlara çalışıyorlarmış. Sanırsın çalıştığı kişiler Einstein Tesla Curie filan, ortalamaları ev arkadaşımdan düşük, fos işte.

Eleman senden yararlanıyor, sen de çok alttan almışsın.
Mazi, mazide kalır... Durumun müsait değilse sene sonuna kadar idare et durumu sonra KYK veya özel yurt derken bir şeyler yaparsın.

Elemanın derdi eğlence, ortamlar falan fiso.... 2 zıt kutup olarak bir araya gelmişsiniz, ev arkadaşınızın gevşek ve bencik tavırları da çorbanın tuzu biberi olmuş.

Hocam ben ortada delirecek böyle sinirden patlayacak bir durum görmedim. 15 yıllık arkadaşı olabilirsiniz ama demek, ki ona diğer güzide arkadaşları gibi iyi gelmiyorsunuz. Kaç yıllık olması önemli değil, önemli olan kimin yanında mutlu hisettiğin. Önceden canımı sıkan hareketleri vardı demişsiniz ama hiç kimse size uygun hareket edemez. Benim de mesela arkadaşımın beni sinir ettiği durumlar oluyor, ben her güzelin bir kusuru vardır deyip geçiyorum. Ayrıca evi zaten kendi temizlemiş arkadaşları ile dağıtması suç mu?🙂

Mesele dağıtmasından sonra toparlaması değil hocam. Kendi özgürlüklerinin keyfini çıkarıyorken benim özgürlüğüm kısıtlanıyor ki en hassas olduğum konudur bu.
Mazi, mazide kalır... Durumun müsait değilse sene sonuna kadar idare et durumu sonra KYK veya özel yurt derken bir şeyler yaparsın.

Elemanın derdi eğlence, ortamlar falan fiso... 2 zıt kutup olarak bir araya gelmişsiniz, ev arkadaşınızın gevşek ve bencik tavırları da çorbanın tuzu biberi olmuş.

Sözde kütüphaneye çalışmaya gidiyorlarmış yine gitti zaten. Vallahi çok da emin değilim ders çalışmaya gittiğine, çalışacak olsa evde o kadar parti vermezdi, çalışacak olsa zaten bunca zamandır evde de çalışabilirdi, kütüphane süs bence.

Dosya Ekleri

• nocontextbpt-20220202-0001.jpg
    nocontextbpt-20220202-0001.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 110
Okurken "yine" sinirlerim bozuldu çünkü aynı durumu KYK yurdunda yaşadım. Oda arkadaşlarım besyo ikinci öğretim okuyorlardı. Sabaha kadar oturup arkadaşlarıyla çay kahve sigara içiyorlardı ve camları sabaha kadar açık tutuyorlardı ve onların yüzünden uyuyamayıp hastalanıyordum gece sıcaklık -10 dereceye kadar düşüyordu. Gittim uyardım uyumlu olalım yapma etme beni rahatsız ediyor diye dinlemedi gittim şikayet ettim. Beyefendi bana patladı beni sorguya çekiyor neden şikayet ettin diye (şikayet haklarını doldurmuş 3 şikayetten sonra 4. şikayeti alırsa yurttan atılacak) yapmasaydın ben seni uyardın dedim kaç defa dinlemedin deyip yüzüne bağırdım. Sözlü tartışma yaptıktan sonra yurt müdürünü alıp odaya çıkardım yasak olan şeyleri yapıyor dedim ona aynı şekilde davranamadı. Yine bir sözlü tartışmadan sonra odamı değiştirdim ve mecburen onunda odası değiştirildi. Ben ona 2 ay dayandım, siz benden daha sabırlıymışsınız. Kesinlikle siz hatalı değilsiniz arkadaşınızın bencil ve terbiyesizce davranması ve düşüncesiz olması. Bence sizde onu bırakın gidin seneler falan hiç önemli değil zaten size değer vermiyor anlattığınız kadarıyla. Umurunda da değilsiniz.

Sizinki de çok zor bir durummuş hocam. Akşam konuştum zaten onunla, iddialarına göre onun arkadaşı beni kışkırtmak için yapmış bu hareketleri, kendisi ikaz etmiş filan. Böyle olursa başka eve çıkarım dedim, neden öyle yapacaksın ben seninle aynı evde kalmaktan memnumum. Zaten ben onları çağırmadım kendileri geldi filan dedi. Çok güzel ağzının payını verdim. Siz yine gidip müdüriyete şikayet etmişsiniz hocam, ben kime şikayet edeyim? Adam akşam geliyor, gece gidiyor böyle vardiya yapıyor ama sorsan benden çok memnun.
Hocam geçmiş olsun diyecek bir şey bulamadım yalnız onlara zarar vermemek için zor duruyorum falan yazmışsınız sakın olaki kavga çıkarmayın vallaha 10 kişi pis dalarlar arkadaşların kafası bayağı tavan yapmış.

Sonunu düşünen kahraman olamaz hocam, şaka bir yana dediğiniz doğru kesinlikle.

Elemanın derdi eğlence, ortamlar falan fiso... 2 zıt kutup olarak bir araya gelmişsiniz, ev arkadaşınızın gevşek ve bencik tavırları da çorbanın tuzu biberi olmuş.

Bu "kullanmak" meselesini ona söylediğimde "bunca senedir beni tanıyamadın mı ben öyle biri miyim" diyor. "artık tanıyamıyorum" dedim, kesti sesini kaldı öyle.
Usta okudukça ben sinirlendim gerçekten iyi dayanmışsın camdan sadece bir tanesini değil hepsini atardım herhalde ben olsam.

"Senin arkadaşlarınla aran bozulacak diye ben hakarete uğramaya mecbur muyum?" dedim, " ne yapayım sen söyle" diyor. "cürüm cezasız kalmayacak, gelip benden eşekler gibi özür dileyecek dedim" ya seve seve ya ske ske yapacak.

Son düzenleme:
Sözde kütüphaneye çalışmaya gidiyorlarmış yine gitti zaten. Vallahi çok da emin değilim ders çalışmaya gittiğine, çalışacak olsa evde o kadar parti vermezdi, çalışacak olsa zaten bunca zamandır evde de çalışabilirdi, kütüphane süs bence.
İşin ucu size dokunmasın yeter.
Ev arkadaşınız sözlerinize alınmış olsa gerek; O sebeple "kütüphane" bahanesini ortamlarda akmak için kullanıyordur. 🙃

Bu "kullanmak" meselesini ona söylediğimde "bunca senedir beni tanıyamadın mı ben öyle biri miyim" diyor. "artık tanıyamıyorum" dedim, kesti sesini kaldı öyle.
Benden iyi tanıyorsunuzdur yanınızdakini, muhtemelen ortamdan dışlanmamak için ortamdakilere karşı pasif kalıyordur.

Dönem biterken size karşı "iyi tavır" takınmaya başlar.

Benden iyi tanıyorsunuzdur yanınızdakini, muhtemelen ortamdan dışlanmamak için ortamdakilere karşı pasif kalıyordur.

Dönem biterken size karşı "iyi tavır" takınmaya başlar.

Kesinlikle, altına imzamı atarım. Dedi zaten "adamlara yürü git sen nasıl konuşursun mu diyeyim?" diye itirafta bulundu. "hayırdır, desen bir yerinden bir şey mi eksilir, sınıfta sana karşı cephe mi alırlar?" dedim. "evet" dedi. Orada anladım, insan insanın kurduymuş cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı