Ev arkadaşımın arkadaşları evi dağıttı

Ondan adam olmaz, bağını koparmazsan başına bela ayağına sakız olur.
Galiba sen de ortamlarda pasif, sessiz sakin ve net olan birisisin, doğru muyum?

Öyle hocam, içedönük biriyim. Kaliteli insan seviyorum ama nedense önümüze 3 kuruşluk insanlar çıkıyor.
O karakterin dışına çıkın hocam bir süreliğine, çevre yaptıkça işinize yaramayanları eleyin.
Benim kafa çıkara dönük biraz ama öyle olsam bile dostum dediğim adama elimden gelen yardımı yapıyorum.

Arkadaşınız denilecek kalleş ağır sözler hak ediyor. Sabrınıza hayran kaldım helal olsun. Benim sana tavsiyem 3 ay sabret. 15 yıl falan filan fasa fiso. İlla ki bir üzüntü hissi olacaktır içinde ama böyle insanlar için deymez. Sene sonunda da çok bir şey demeden belki azda olsa o kadar senenin hatırına helallik al sonrasında herkes kendi yoluna. Böyleleri bazen insanın karşısına çıkıyor. Önemli olan ona üzülmek yerine bırak hataların sana ders olsun. Çoğumuzun zor dönemleri oluyor en basiti kendimden... Şans bir türlü benim yanımda olmuyor işler yolunda gitmiyor veya yolunda giden işler o yolda bozuluyor ama olmayınca olmuyor. Bazen çok sinirlendiğim bazende çok üzüldüğüm konular oluyor ama yapacak bir şey yok. Sen istediklerinin peşinden koş gerisi Allah'ın izni ile gelir. En azından benim yaptıklarım ve düşündüklerim bu şekildedir. Birde şunu unutma bir işi yaparken o işi elinden geldiğince en iyi haliyle yapmaya çalış. Allah'a emanet ol reis iyi geceler.

En basit yolu spor salonu hocam. Gidin şöyle bir yarım sene falan... Gelene geçene güler yüz, muhabbet etmek için gelene ayak uydurun mevzuyu kaparsınız.

Eyvallah hocam çok çok sağ olun, ne kadar teşekkür etsem azdır. Kıymetli fikirleriniz için müteşekkirim.

İfadeler: T21
@202420
Maalesef, maalesef uzun süreli arkadaş olsanız bile böyle insanların karakterleri sonradan oturuyor, oluşuyor, ortaya çıkıyor. Durumunuza üzüldüm, zaten arkadaşlar tavsiyelerini vermiş başka bir şeyler söylemeye gerek yok. Yalnız değilsiniz, desteğimiz sizinle. Kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlar da var, unutmayın. Sadece o iyi ve kaliteli karşılaşmanız gerekiyor, orası şans işte. Yazık olmuş o yıllara.

Abi helal değil lan bu çok üzüldüm valla, çözümler: 1. sınıf bitince herkes ev bakmaya başlar kaptan o sırada furyaya katılın çıkın sizin dönemden birileriyle herkes ev arkadaşı arar zaten bu yaz. Dışarıda iyi anlaşmakla aynı evde yaşamak çok farklı şeyler onu oturup konuşacaksınız ben böyle böyleyim sen şöyle şöylesin ortası da budur çizgiyi aşmayacağız diye. 2. si ise kyk'ya çıkmak ama düştüğün oda genelde biraz b*ktan oluyor her çeşit eleman geliyor uyuyamıyorsun bile sen anlaşsan diğer ikisi kavga ediyor yine yamuk iş onun çözümü de kyk'ya çıktığın gibi kendi döneminden kyk'lıları bulup ilk fırsatta o odaya damlamak denendi onaylandı mükemmel oluyor. Senin sıralama biraz ters olmuş normalde herkes ilk kyk deneyimler sonra o deneyimle eve çıkar Bir de kaptan yanlış anlamazsın umarım hatalı olan sensin, arkadaşını bilmem de onun arkadaşları seni niye sallasın ilk seferinde alacaktın bunu bana bak k*ç kadar eve adam getirmeyi bırak gül gibi yaşayalım dicektin hala diyebilirsin hiç kimseyi getirmesin diye anlaşabilirsiniz ama bence şuan o eleman da seneye kimle eve çıksam diye düşünüyordur.. Dilim biraz sert oldu kusura bakma ben de sinirlendim. Tekrar düşündüm de kontrat kimin üzerine ? Sen niye çıkasın evden kiralar almış başını gitmiş o yükü niye çekesin ? Yazın kov bunu evden çok rahat ev arkadaşı bulursun bana güven bulamam ortada kalırım falan hikaye dönem grubuna yaz kesin düzgün adam çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…