Ev çok soğuk

Odam çok soğuk, salon çok sıcak. Kardeşimin odası salondan da sıcak. En soğuk oda benimki, donanda benim. PC'ye bakamaz duruma geldim. Üstümü giyiyorum ellerim üşüyor, ellerimi saklıyorum PC bakamıyorum. Petek yanıyor bir faydası yok. Odamın altı otopark 1 duvar boş 2. duvar 3. duvar dolu.

İç veya dış yalıtımda sorun olabilir malum yerin altı otopark altta ısı olmadığı için yere kalın ve kaliteli halılar kullan benimki de altı otoparktan farksız ama orijinal koyun yününden imal edilmiş halım sayesinde doğal gaz yakmama gerek duymuyorum.

Odam çok soğuk, salon çok sıcak. Kardeşimin odası salondan da sıcak. En soğuk oda benimki, donanda benim. PC'ye bakamaz duruma geldim. Üstümü giyiyorum ellerim üşüyor, ellerimi saklıyorum PC bakamıyorum. Petek yanıyor bir faydası yok. Odamın altı otopark 1 duvar boş 2. duvar 3. duvar dolu.
@ataataataaaa Yani bu konuya da soba önerisi yapmazsınız belli ki alternatif çözümler arıyor arkadaş.

Şimdi beni iyi dinle 🙂
Ketıldan sıcak çay veya nescafe alıp bilgisayar kullanırken önüne klavyenin aşağısına koy. Her yudum aldığında bardağı 4-5 saniye sık. Kıyafetler ev içinde hem daraltır, hareketini zorlaştırır bunaltır hem de pek ısıtmaz. Hele de duvarlar fanyans ise geçmiş olsun. Değildir ama. 1 adet battaniyeyi sırtına at önün açık şekilde bardaktan çıkan buhar o açık olan ön tarafına gelecek. Bu yöntem zamanında hayat kurtarmıştı anlamadıysan resimli de atarım. Ne sobaya gerek var ne başka bir şeye. Bir kaç bardak içtin diyelim ondan sonra içemez isen sıcak su torbası hazırla 3 adet. Birisni battaniyenin içine sağ böbreğe diğerini sol böbrek tarafına. Sonuncusunu en alta ayakların üstüne. Kahve çay içemediğin içi nsadece sıcak su olacak önünde arada ellerini ısıtmak için bardağı sıkacaksın. Alev gibi olacaksın kısa sürede.

Sıcak su torbası yapımı;
0.5 Litrelik pet su şişesinin içine bir yudum azıcık normal su (altı delinmesin diye) geri kalanı ful ketıldaki sıcak su doldur. Ondan sonra sıcak şişeyi çorabın içine sokup çorabın ağzını bağla düğüm at.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı