Ev hacizinde bilgisayarı alırlar mı?

Sen iyi misin dostum en azından yardım iste hiç olmazsa tamamen gitmesinden iyidir birinin kapısını çal illaki yardım eden olur.

Evet git kspıyı çal de maalesef evimize haciz geldi şu sebepten bilgisayarım sizde gidene kadar dursa olur mu de illaki yardım edrcektir elinizdeki PC yide kaybetmeyin.

Bu arada geçmiş olsun dostum.

ChatGPT'ye sormak yeni aklıma geldi bilgisayar lüks taşınır mal olarak geçiyormuş, ayrıca yeni taşındığım için burada kimseyi tanımıyorum komşuya gidip bilgisayar sizde kalsın diyemem. Her türlü bilgisayar gidecek gibi duruyor büyük ihtimal pazartesi gelecekler :/

Kurye çağır PC'yi kargola kendi evine gönder veya bir adres yazma şubeden alınacak sonra git şubeden al PC kargonu ufak bir ücret ödeyip kurtulursun PC gitmez.

Veya aklıma bir yöntem daha geldi PC'yi parçalarına sök giderse sadece 1 monitör gider ama en garantisi kargo yöntemi.

Eskisi gibi evdeki her eşyayı alıp götüremiyorlar ve bilgisayar da günümüz için lüzumlu eşyadır. İki monitörün birisini götürebilirler.

İllaki bir komşu olmak zorunda değil, dükkanı vs. olan bir arkadaşın samimi olduğun birine götür derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı