PlayStationdan oyun vs indiriyorum, ya da dediğiniz gibi internetten içerik tüketiyorum dizi film vsAmacınızı bilmiyorum ama sadece internette gezinmek ise daha uygun fiyatlı Acces point ile işi çözebilirsiniz ben öyle yapmıştım.
Bunu çok görüyorum fakat nedense işe yaramayacak hissi geliyor gördükçeMerhaba bende de öyle bir sorun vardı bu cihazla az da olsa internet çekiyordu ama paranız varsa kesinlikle bunu almayın başka cihazlara yönelin![]()
Xiaomi Mi Wi-fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps Yakınlaştırıcı Mi Wifi Pro Sinyal - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Wi-fi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps Yakınlaştırıcı Mi Wifi Pro Sinyal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben almadım fakat 2-3 kişiye önerdim hepsinin sorunu çözüldü kendim de gittim gördüm gerçekten çözülüyor.Bunu çok görüyorum fakat nedense işe yaramayacak hissi geliyor gördükçe
Ben modem ve routeri kablosuz bağlayabilirim diye düşünmüştüm. Maalesef kablo çekememRouter modem ile aynı Wi-Fi dağıtım gücüne sahiptir eğer ki evin bir kısmını modem ile bir kısmını router ile kullanırsanız sorununuz çözülür. Routerin markası/modeli ise fark etmez önemli olan sinyal gücü kaybetmemek için routeri modemden kablo çekerek bağlamalısınız.
Ben modem ve routeri kablosuz bağlayabilirim diye düşünmüştüm. Maalesef kablo çekemem
Ben modem ve routeri kablosuz bağlayabilirim diye düşünmüştüm. Maalesef kablo çekemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.