Ev içerisinde farklı noktalarda internet çekmemesi

anilu2

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar modemimiz salonda, odamda wifi çok zor çekiyor. Bir router almayı düşünüyorum. İşe yarar mı tavsiye eder misiniz acaba?

Bütçe 1k router önerilerinize açığım

Amacınızı bilmiyorum ama sadece internette gezinmek ise daha uygun fiyatlı Acces point ile işi çözebilirsiniz ben öyle yapmıştım.

Pek yaramaz bro aynı sorunla ben de almıştım ama söylendiği kadar çok etkisi olmamıştı, markasını hatırlamıyorum.

Amacınızı bilmiyorum ama sadece internette gezinmek ise daha uygun fiyatlı Acces point ile işi çözebilirsiniz ben öyle yapmıştım.
PlayStationdan oyun vs indiriyorum, ya da dediğiniz gibi internetten içerik tüketiyorum dizi film vs
Merhaba bende de öyle bir sorun vardı bu cihazla az da olsa internet çekiyordu ama paranız varsa kesinlikle bunu almayın başka cihazlara yönelin
Bunu çok görüyorum fakat nedense işe yaramayacak hissi geliyor gördükçe

Router modem ile aynı Wi-Fi dağıtım gücüne sahiptir eğer ki evin bir kısmını modem ile bir kısmını router ile kullanırsanız sorununuz çözülür. Routerin markası/modeli ise fark etmez önemli olan sinyal gücü kaybetmemek için routeri modemden kablo çekerek bağlamalısınız.

Router modem ile aynı Wi-Fi dağıtım gücüne sahiptir eğer ki evin bir kısmını modem ile bir kısmını router ile kullanırsanız sorununuz çözülür. Routerin markası/modeli ise fark etmez önemli olan sinyal gücü kaybetmemek için routeri modemden kablo çekerek bağlamalısınız.
Ben modem ve routeri kablosuz bağlayabilirim diye düşünmüştüm. Maalesef kablo çekemem

Ben modem ve routeri kablosuz bağlayabilirim diye düşünmüştüm. Maalesef kablo çekemem.

Mi R03 öneririm kablo çekmeyle vs. uğraşmıyorsunuz uygulamadan 30-40 saniyede kurulumu yapıyorsunuz yetiyor. Hızı 20-40 Mbps arası değişiyor. Valorant'ta 23-25 ping arası alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı