Ev içerisinde farklı noktalarda internet çekmemesi

Mi R03 öneririm kablo çekmeyle vs. uğraşmıyorsunuz uygulamadan 30-40 saniyede kurulumu yapıyorsunuz yetiyor. Hızı 20-40 Mbps arası değişiyor. Valorant'ta 23-25 ping arası alıyorum.
Çok düşük değil mi bu hız hocam. 100 mbps internetim var tam performans alamasam bile 70 75 almak isterim

Çok düşük değil mi bu hız hocam. 100 Mbps internetim var tam performans alamasam bile 70 75 almak isterim

3.5 GB bir oyunu 20 dakikada indirebiliyorum 4K bir videoyu kesinti olmadan izleyebiliyorum bence yeterli hızlar. Fiyatı 600 TL daha yüksek hızlar istiyorsanız 2000-2500 arasında daha iyi routerlar var 200-300 Mbps hızlara çıkabilen onlara bir bakın fakat öyle hızlarda kablo zorunlu gibi yoksa çok kopma yaşanıyor.

Düşüncem biraz şekillendi. Anlayan birileri yardımcı olabilirse sevinirim. Odamda 1 masaüstü bilgisayar, bir laptop, bir ps5 bir de smart tv var. Sadece masaüstünü kablolu kullanıyorum kalan tüm cihazları wifi ile kullanmayı tercih ediyorum.

Düşüncem şu şekilde, bir router alıp masaüstü bilgisayara salondan gelen ethernet kablosunu aldığım routere bağlamayı düşünüyorum.
Routerdan ise masaüstü bilgisayarıma daha kısa bir kablo alıp yine kablolu bağlantı kurmayı istiyorum.
Odamda bulunan diğer cihazlarında router ile çok yakın bir konuma geleceği için daha iyi sinyal gücü ve hız alacağını tahmin ediyorum.

Düşüncelerim bu şekilde fakat mümkün mü? ya da nasıl bir router almam gerekli? yardımcı olursanız sevinirim.

Mesh bir ağ kurabilirsiniz işinize en iyi bu yarayacaktır. Tp Link'in deco mesh cihazları örnek verilebilir.

Mesh bir ağ kurabilirsiniz işinize en iyi bu yarayacaktır. Tp Link'in deco mesh cihazları örnek verilebilir.
Mesh ağ nedir hocam tam olarak hiç bilgim yok kaynak da çok az sanırsam ne yapmam ne almam gerek çözemiyorum pek.

Linkteki cihazlar gördüğüm kadarıyla çoklu cihazlar. Evimiz aslında küçük bir ev. Tek bir cihaz yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Mesh ağ nedir hocam tam olarak hiç bilgim yok kaynak da çok az sanırsam ne yapmam ne almam gerek çözemiyorum pek.

Linkteki cihazlar gördüğüm kadarıyla çoklu cihazlar. Evimiz aslında küçük bir ev. Tek bir cihaz yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatılıyor bir göz atın isterseniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı