Ev için internet önerisi

Yani arada oluyor. İlk 3 ay %50 indirim falan gördüm ama bu kadar iyisini ilk kez gördüm. Bayağı bir kişiyi bu kampanyayla TurkNet'e geçirdim akrabadan, tanıdıktan.

Hocam 25'te taahhüt bitiyor o zamana kadar acaba yetişir mi? Türk Telekom kullanıyoruz cayma bedeli kaç TL bilginiz var mı?

Yani arada oluyor. İlk 3 ay %50 indirim falan gördüm ama bu kadar iyisini ilk kez gördüm. Bayağı bir kişiyi bu kampanyayla TurkNet'e geçirdim akrabadan, tanıdıktan.

Bu kampanyadan bende yararlandım, 4 ayımı doldurdum 2 ayım kaldı. Bir ara Trendyol'da kupon da satıyorlardı fakat stok azdı.

Hocam bazı insanlar çok seviyor bazıları ise belli saatlerde (örneğin. Gece ve hafta sonu) çok yavaş diyor. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?

Hocam sizin altyapınızla muhtemelen sorun çıkmaz. Ben saçma sapan bir şehirde yaşadığım için tam emin değilim 45-50 arası altyapım var. İlk 4 ay falan dediğiniz durum oluyordu özellikle hafta içi 18-22 saatleri arası bayağı yavaşlıyordu. Fakat son aylarda böyle bir durum yok.
ama şöyle bir sorun var. Muhtemelen modemden kaynaklı ama emin değilim yine de söylemek istedim. 1 aydır Wi-Fi çok yavaş. Bilgisayarda kablolu kullandığım için sorun çıkmıyor fakat telefonda bazen video bile izleyemiyorum. Bir ara fırsatım olursa müşteri hizmetlerini arayacağım. Fakat muhtemelen onlar da modemden kaynaklı der diye uğraşmıyordum.

Hocam sizin altyapınızla muhtemelen sorun çıkmaz. Ben saçma sapan bir şehirde yaşadığım için tam emin değilim 45-50 arası altyapım var. İlk 4 ay falan dediğiniz durum oluyordu özellikle hafta içi 18-22 saatleri arası bayağı yavaşlıyordu. Fakat son aylarda böyle bir durum yok.
ama şöyle bir sorun var. Muhtemelen modemden kaynaklı ama emin değilim yine de söylemek istedim. 1 aydır Wi-Fi çok yavaş. Bilgisayarda kablolu kullandığım için sorun çıkmıyor fakat telefonda bazen video bile izleyemiyorum. Bir ara fırsatım olursa müşteri hizmetlerini arayacağım. Fakat muhtemelen onlar da modemden kaynaklı der diye uğraşmıyordum.

Hocam peki internetten bir modem satın alındığında normal bir şekilde bağlandığında herhangi bir sorun yaratır mı?

Muhtemelen modemden kaynaklı ama emin değilim yine de söylemek istedim. 1 aydır Wi-Fi çok yavaş. Bilgisayarda kablolu kullandığım için sorun çıkmıyor fakat telefonda bazen video bile izleyemiyorum. Bir ara fırsatım olursa müşteri hizmetlerini arayacağım. Fakat muhtemelen onlar da modemden kaynaklı der diye uğraşmıyordum.[/SPOILER]
Kayıt açın, dönerler 10dk içinde. Ama muhtemelen modemden kaynaklı.

Hocam peki internetten bir modem satın alındığında normal bir şekilde bağlandığında herhangi bir sorun yaratır mı?
Yaratmaz. Sıfırdan kurulum yapılacaksa kurulum ekibi, kendi aldığınız modemi kurar. Sadece internet firması değiştiriyorsanız kurulum ücreti ödemenize gerek olmadan geçiş yaparsınız. Modemi de kendiniz kurarsınız artık. Ben hep kendim aldım modemlerimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı