Ev için RP-SMA Router Alınır mı?

mak42001

Hectopat
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi benim odam ana modeme biraz uzak. Wireless modem kullanıyorum ama çekim gücü az kalıyor mesela 35Mbps internetin sadece 10 Mbps alabiliyorum. Onun için bu anteni alsam olur mu? Bir fark olur mu? Olursa gözle görülür bir fark olur mu? Bir ide sadece bu sitede buldum. Türkiye'de satan bir yer varsa oradan da alabilirim şimdiden teşekkürler.

Online Shop RP-SMA 2.4 GHz 20dBi WIFI Kablosuz Anten Router Modem PCI Kartı Için Üçgen Siyah 50 W 44 CM (17 inç) | Aliexpress Mobile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar?
Zamanında bu anten olayına baya bakmıştım ve çoğu Çin malı anten pek bir etki yapmıyor.
Önerim modem güçsüzse modemi, modem güçlü ama gene de sıkıntı var ise kablo + AP kullanmanız, eğer o da mümkün değil ise ve ev tek katlı ise powerline kullanmanızdır.

Ev içinde kablosuz ağ bu kadar az çekiyorsa kabloyla bağlanın. Olmazsa TP-Link TL-WR840N ya da TP-LINK TL-WA801ND gibi bir cihaz alın.

Router almanız sizin için daha iyi bir çözüm olur üstte arkadaşın yazdığı gibi bu tarz antenler söylendiği kadar iyi değiller router olarak bunu öneririm hem güncel hemde ucuz ve alırken EU adaptörü seç yoksa çalışmaz. Tahmini Teslimat Zamanı

Wireless routerim markası ınca İAP-700NR benim modeminden daha iyi ise alabilirim bunu ama pek fark etmez ise boşa almış olmak istemem?

Bütçem 150₺

Emin olun fark eder ve padavan,lede gibi custom firmwareleri destekliyor bence sizin için için en iyisi buu almak.

İnceledim dediğiniz ürünü ama benim şuan olan modemin dbi değeri daha yüksek tavsiye verdiğiniz cihazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…