Ev için RP-SMA Router Alınır mı?

Kısaca arkadaş menzil genişletici önermiş. Yurt dışından almanızı önermiyorum, özellikle Çin'li markalar bana göre halen gelişmiş değil.
Eviniz tek katlı ise ve kablo çekmeyecek iseniz iki seçenek var:
1- Powerline
2- Menzil genişletici

Eğer ciddi e-spor oynuyor iseniz powerline alabilirsiniz ama menzil genişletici gene sizi üzmeyecektir.
Öneri olarak ise TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N Kablosuz Priz Soketli İki Fiyatı öneririm. Hem attığım linkteki indirimdeymiş.

Kısaca arkadaş menzil genişletici önermiş. Yurt dışından almanızı önermiyorum, özellikle Çin'li markalar bana göre halen gelişmiş değil.
Eviniz tek katlı ise ve kablo çekmeyecek iseniz iki seçenek var:
1- Powerline
2- Menzil genişletici

Eğer ciddi e-spor oynuyor iseniz powerline alabilirsiniz ama menzil genişletici gene sizi üzmeyecektir.
Öneri olarak ise TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N Kablosuz Priz Soketli İki Fiyatı öneririm. Hem attığım linkteki indirimdeymiş.

Hocam ben bunu almasına alıyımda nasıl kullanılcak bu yani ben pek anlıyamadım kusuruma bakmayın.

Menzil genişletici nedir sorusuna cevap olarak sadece şu fotoğraf yeterlidir:
re.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı