Ev interneti 3 Mbps olması

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Aga samsun atakumdayım VDSL boş port olmadığı için mecbur ADSL paketini kullanıyorum fakat değerler aşağıdaki gibi. Video çekmem gerekiyor video için oyuna giremiyorum pingden hadi oyunu oynadım diyelim 1GB'lık videoyu 5 saatte anca yükleyebiliyorum.
Diyeceksiniz Superbox, TT magnet, Redbox al fakat çok pahalı benim geçebileceğim başka bir internet sağlayıcısı yok mu bir internete ayda 2 bin lira para vermek istemiyorum. Yemin ederim rezillik köyde olsam neyse diyeceğim atakumdayım kafayı yemek üzereyim

1720987026103.png

Twitter'a yazdım şöyle böyle iletişim numarası istediler verdim ertesi gün aradılar dediler işte bir ekibimize sorup geri dönüş yapalım falan ertesi gün yine aradılar bu sefer de sadece ADSL bağlayabiliriz dediler eğer beğenmezseniz 15 gün içinde sözleşmeyi feshedebilirsiniz dediler.

Sen kablosuz mu kullanıyosun o yüzden ping falan bu kadar yüksek. Modeminde iyi değildir.
Kaçlık paket 8 mi?
Yani bölgende hangi operatör daha iyi çekiyorsa onu kullan Turkcell ise Superbox'ya da ne bileyim Türk Telekom iyi çekiyorsa magnet al Vodafone iyiyse Redbox al.
Onun haricinde binanda farklı altyapı mevcut mu biliyor musunuz Kablonet superonlone ya da benzeri altyapılar var mı? Yoksa bölgenizde airfiber hizmeti veren firmalar vardır onları araştırın.

Sen kablosuz mu kullanıyosun o yüzden ping falan bu kadar yüksek. Modeminde iyi değildir.
Kaçlık paket 8 mi?
Yani bölgende hangi operatör daha iyi çekiyorsa onu kullan Turkcell ise Superbox'ya da ne bileyim Türk Telekom iyi çekiyorsa magnet al Vodafone iyiyse Redbox al.
Onun haricinde binanda farklı altyapı mevcut mu biliyor musunuz Kablonet superonlone ya da benzeri altyapılar var mı? Yoksa bölgenizde airfiber hizmeti veren firmalar vardır onları araştırın.

Ethernet ile bağlı kullanıyorum, 16'lık paket fakat modemi kapatıp açınca 13 14 veriyor 30 dakika sonra geri 2'ye 3'e düşüyor. Superbox'a servet yatırmak istemiyorum. Sadece Türk Telekom altyapısı var işin komik kısmı 2 yan binada Superonline altyapısı da var fakat bizde yok. Ve airfiber ile alakalı tüm firmalara baktım neredeyse çoğu İstanbul ve doğu kesimlerine internet sağlıyor.

Türk Telekom mu kullanıyorsun altyapıda tesisatta falan sorun olabilir hat değerlerini atar mısın modem arayüzünden bu kadar düşmemeli ve ping çok fazla sanki uzaktan telefonla bağlanıyor gibi.
Türk Telekom müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırak modemdende olabilir.

Superonline dilekçe verebilirsin ya da müşteri hizmetleri ile bir görüş size de gelebilir.

Türk Telekom mu kullanıyorsun altyapıda tesisatta falan sorun olabilir hat değerlerini atar mısın modem arayüzünden bu kadar düşmemeli ve ping çok fazla sanki uzaktan telefonla bağlanıyor gibi.
Türk Telekom müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırak modemdende olabilir.

Superonline dilekçe verebilirsin ya da müşteri hizmetleri ile bir görüş size de gelebilir.

Sokakta Superonline altyapısı bulunan apartmanlara baktım, 20 bina varsa 15'inde Superonline altyapısı var. Neden böyle bir saçmalık var biliyor musunuz? Oturduğum binanın sağındaki binaya bakıyorum Superonline altyapısı var soldakine bakıyorum onda da var bir bizde yok.

Edit; zamzun anlık, boş port yakaladım hemen geçirdim VDSL'e.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı