Ev interneti için Kablonet alınır mı?

ensarefeytt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, eve internet bağlatacağız. Kablonet düşündüm aradık görüştük ama altyapılarının olmadığını, eğer Türk Telekom port açarsa bağlayabileceklerini söylediler. Bildiğim kadarıyla Kablonet iyi ama Türk Telekom'un portundan dolayı bir performans kaybı, sıkıntı yaşar mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eve internet bağlatacağız. Kablonet düşündüm aradık görüştük ama altyapılarının olmadığını, eğer Türk Telekom port açarsa bağlayabileceklerini söylediler. Bildiğim kadarıyla Kablonet iyi ama Türk Telekom'un portundan dolayı bir performans kaybı, sıkıntı yaşar mıyız?
Hocam internet paketleri hem kotalı hem taahhütlü, kesinlikle uzak durulması gereken bir İSP.
Netspeed tarzı taahhütsüz, uygun fiyatlı internet sağlayıcılarına yönelmelisiniz.

TT altyapıda başka bir İSS kullansan da sonuç olarak TT'nin altyapısı.
Dağlar kadar fark var aralarında;
1733323943791.png

Alttaki Kablonet (görsel'i tekrardan yüklemek istediğim için kaldırmıştım, server hata verdiği için upload edemiyorum), üstteki Netspeed (Turknet, Millenicom, Comnet vb. alternatif gösterilebilir).
Edit: Kablonet'in sınırsız paketleri varmış, fiyatlar fahiş.
1733324148555-png.2366654

Dosya Ekleri

• 1733324148555.png
    1733324148555.png
    100,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
TT altyapıda başka bir ISS kullansan da sonuç olarak TT'nin altyapısı.

Doğrusunuz hocam

Hocam internet paketleri hem kotalı hem taahhütlü, kesinlikle uzak durulması gereken bir ISP.
Netspeed tarzı taahhütsüz, uygun fiyatlı internet sağlayıcılarına yönelmelisiniz.

Dağlar kadar fark var aralarında;
Eki Görüntüle 2366649
Alttaki Kablonet (görsel'i tekrardan yüklemek istediğim için kaldırmıştım, server hata verdiği için upload edemiyorum), üstteki Netspeed (TurkNet, Millenicom, Comnet vb. alternatif gösterilebilir).
Edit: Kablonet'in sınırsız paketleri varmış, fiyatlar fahiş.
1733324148555-png.2366654

Kablonettede 50Mbps ilk 3 ay 310 kalan 9 ay 410 şeklinde bir kampanya vardı ama Netspeed daha mantıklı gözüküyor hocam. Bildiğim kadarıyla ADSL-2 altyapı var sokakta, işimizi görür gibi. Netspeed'i çok bilmiyorum müşteri hizmetlerinde vs. sıkıntı yaşamayız değil mi?

Sağolun hocam, bir denemiş olalım o zaman. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Netspeed'le az önce görüştük. İlk 3 ay 300TL olan paketi bir şeylere yuvarladı ekledi çıkardı 360 dedi. Kalan aylarda 400+ bir şey söyledi. Millenicom'la görüştüm, ilk 2 ay 220 diğer 2 ay 370 sonrasında ister taahhütlüye geçersin ister taahhütsüz devam edersin duruma göre fiyat değişir diyor. Netgsm'e baktım 360TL fiyat veriyor. Fiyatı böyle düşük gösterip pat diye şişirmeyen başka önerileriniz varsa onları da değerlendirelim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı