Ev interneti için tarife önerisi

Vaga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Adana'da yaşıyoruz ve mevcut internet hizmetimizden memnunuz, ancak anlaşmamız 9 gün sonra sona erecek. Bugün internet sağlayıcımız aradı ve yeni dönem için 100 Mbps internet hizmeti karşılığında 750 TL talep ettiler. Bu fiyat bize oldukça yüksek geldi.
Bu nedenle, daha uygun fiyatlı ve taahhütlü internet hizmeti sunan başka sağlayıcıları araştırmak istiyoruz. Bu konuda tavsiye ve önerilerinizi bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler!

Not: Yeni yerleşim yerinde oturuyoruz altyapı sorunu yok. Modemimiz var.

Merhaba arkadaşlar,

Adana'da yaşıyoruz ve mevcut internet hizmetimizden memnunuz, ancak anlaşmamız 9 gün sonra sona erecek. Bugün internet sağlayıcımız aradı ve yeni dönem için 100 Mbps internet hizmeti karşılığında 750 TL talep ettiler. Bu fiyat bize oldukça yüksek geldi.
Bu nedenle, daha uygun fiyatlı ve taahhütlü internet hizmeti sunan başka sağlayıcıları araştırmak istiyoruz. Bu konuda tavsiye ve önerilerinizi bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler!

Not: Yeni yerleşim yerinde oturuyoruz altyapı sorunu yok. Modemimiz var.

750 TL talep eden hangi firma merak ettim doğrusu. Ben de 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme tarifeli Turksat Kablonet kullanıyorum 500 lira civarında ödüyorum bana sorarsan bu tarife de aşırı pahalı ama...

Turknet kullanabilirsiniz.
Hocam Türknet anlaşmasız değilmi?
Anlaşlmalı tarife arıyorum 2 yıl fiyat değişimi olmasın.

750 TL talep eden hangi firma merak ettim doğrusu. Ben de 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme tarifeli Turksat Kablonet kullanıyorum 500 lira civarında ödüyorum bana sorarsan bu tarife de aşırı pahalı ama...
Türk telekom.

gıbır Net'i tavsiye ediyorum
-Fiyat olarak çok uygun.(240TL hem de uzun bir süre fiyat değiştirmeme taahhüdü veriyorlar şunu da diyorlar biz hem piyasanın altından fiyat veririz diye ekliyorlar)
-100Mbps'ye kadar hız verebiliyor.
-Müşteri hizmetleride çok hızlı 30 dk içinde cevap veriyorlar.
-İnternet altyapısı olarak bizzat ben kullanıyorum İstanbul'da benim yaşadığım yerde TT altyapısı kullanıyolar ve TT de ne alıyosan onda da aynı hız ve gecikmeyi alıyorsun.

İyi sosyaller.

gıbır Net'i tavsiye ediyorum
-Fiyat olarak çok uygun.(240TL hem de uzun bir süre fiyat değiştirmeme taahhüdü veriyorlar şunu da diyorlar biz hem piyasanın altından fiyat veririz diye ekliyorlar)
-100Mbps'ye kadar hız verebiliyor.
-Müşteri hizmetleride çok hızlı 30 dk içinde cevap veriyorlar.
-İnternet altyapısı olarak bizzat ben kullanıyorum İstanbul'da benim yaşadığım yerde TT altyapısı kullanıyolar ve TT de ne alıyosan onda da aynı hız ve gecikmeyi alıyorsun.

İyi sosyaller.
hocam anlaşmalaı olsun öyle yaptırmam 2 yıl sabit fiyat olsun.

Hocam anlaşmalaı olsun öyle yaptırmam 2 yıl sabit fiyat olsun.

Aga 2 yıl sabit fiyat beklersen daha fazla ödersin ben yıllardır kullanıyorum hiçbir zaman TT gibi üzerine 100 lerce lira koymadı zaten fiyatından belli.

Turk telekom 25 mbps şu an 500 tl civarı, taahhüt bitince galiba Turknet 12 ay sabit fiyat kampanyasından faydalanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı