Ev interneti önerisi

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eve birazdan internet bağlatmak için başvuru yapacağız. Önerisi olan var mı? Steam'dan çok oyun indiririm o yüzden kotası olmayan internet istiyorum. Bütçe Max 100 TL. 1 saat içinde bağlatmak için gider başvururuz. Dediğim gibi kotasız ve hızlı olan bir internet lazım nereden başvurup neyi bağlatalım eve? Ayrıca taahhüt en fazla 12 ay olacak. Sonra işim yok çünkü. Ev interneti önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar eve birazdan internet bağlatmak için başvuru yapacağız. Önerisi olan var mı? Steam'dan çok oyun indiririm o yüzden kotası olmayan internet istiyorum. Bütçe Max 100 TL. 1 saat içinde bağlatmak için gider başvururuz. Dediğim gibi kotasız ve hızlı olan bir internet lazım nereden başvurup neyi bağlatalım eve? Ayrıca taahhüt en fazla 12 ay olacak. Sonra işim yok çünkü. Ev interneti önerilerinizi bekliyorum.

Turkcell Superonline ya da NetSpeed kullanabilirsiniz. Ben Turkcell Superonline kullanıyorum ve hiç kesinti yaşamadım.

Bunu bilmiyorum.
Sorgulayın:

Hepsinin ekran görüntüsünü buraya atın.

Arkadaşlar merhaba. Bu gün eve gelen internetin altyapısını ölçtüler ve 24 mbps internet bile bağlatamıyorum. 1 hafta önce doğalgaz çalışması vardı mahallede. Kabloları koparmış süper zekalar. Eve gelen telekom ekibi de yarım yamalak onarım yaptıklarını ve sadece görünen yeri değiştirip bıraktıklarını söyledi. Bundan önce bizim olduğumuz mahalleye rahat 60 mbps geldiğini ama bu olaydan sonra mahallenin genel olarak internetinin 20 mbps'ler ile sınırlandığını söylediler. Yani 16 mbps internet bağlatmak zorundayım. İkinci bir seçenek olarak ta taşınmak.

Arkadaşlar merhaba. Bu gün eve gelen internetin altyapısını ölçtüler ve 24 mbps internet bile bağlatamıyorum. 1 hafta önce doğalgaz çalışması vardı mahallede. Kabloları koparmış süper zekalar. Eve gelen telekom ekibi de yarım yamalak onarım yaptıklarını ve sadece görünen yeri değiştirip bıraktıklarını söyledi. Bundan önce bizim olduğumuz mahalleye rahat 60 mbps geldiğini ama bu olaydan sonra mahallenin genel olarak internetinin 20 mbps'ler ile sınırlandığını söylediler. Yani 16 mbps internet bağlatmak zorundayım. İkinci bir seçenek olarak ta taşınmak.
Netspeed'e göz atmanızı tavsiye ederim. 16 mbps için diğer ISS'lerden çok daha uygun bir fiyatı var. Ben denemedim ama çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor. Zaten memnun kalmazsanız iptal edersiniz.

Arkadaşlar altyapısız internet önerisi olan var mı? Şu an düşündüm ama çok fazla internet harcayan biriyim. Steam olsun youtube olsun hunharca harcayan bir aileyiz ve kotalı internet bizi patlatır diye düşünüyorum ama superbox çözüm olabilir. En iyi diyebileceğiniz alt yapı gerektirmeyen internet paketi hangisi? Aylık ücret önemli olan. Önerilerinizi telefon başında bekliyorum saygılar.

Arkadaşlar altyapısız internet önerisi olan var mı? Şu an düşündüm ama çok fazla internet harcayan biriyim. Steam olsun YouTube olsun hunharca harcayan bir aileyiz ve kotalı internet bizi patlatır diye düşünüyorum ama Superbox çözüm olabilir. En iyi diyebileceğiniz altyapı gerektirmeyen internet paketi hangisi? Aylık ücret önemli olan. Önerilerinizi telefon başında bekliyorum saygılar.

Kablosuz internetin gecikmesi yüksek olur, hava şartlarından olumsuz etkilenir ve Superbox ucuz değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı