Ev interneti önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar aklımda iki marka var Türk Telekom ve Millenicom. Hangisini önerirsiniz?
Vodafone kullandım, memnun kalmadım.
Turkcell Superonline kullandım ama 4 ay boyunca sorunumuzu çözmedikleri için iptal ettim.
TurkNet kullanmadım ama duyumlara göre ne olduğu belli.
En sonda bu ikisi kaldı.
Türk Telekom'un 35'lik 100 TL'lik paketini gördüm.
Millenicom da aynı hesaba geliyor 85 TL modem eklersek o da 100 TL'ye yakın olur. 100 Mbps 110 TL olduğu için alamam büyük ihtimal(modem ücreti ile o da 120 olur)

Velhasıl hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aklımda iki marka var Türk Telekom ve Millenicom. Hangisini önerirsiniz?
Vodafone kullandım, memnun kalmadım.
Turkcell Superonline kullandım ama 4 ay boyunca sorunumuzu çözmedikleri için iptal ettim.
TurkNet kullanmadım ama duyumlara göre ne olduğu belli.
En sonda bu ikisi kaldı.
Türk Telekom'un 35'lik 100 TL'lik paketini gördüm.
Millenicom'da aynı hesaba geliyor 85 TL modem eklersek o da 100 TL'ye yakın olur. 100 Mbps 110 TL olduğu için alamam büyük ihtimal(modem ücreti ile o da 120 olur)

Velhasıl hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Türk.net kullanıyorum memnunum türk.net.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210111-082004.jpg
    Screenshot_20210111-082004.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 48
Oturduğun bina kaç yıllık? Ev içi kablolama var mı?

Bir de Vodafone'dan memnun olmadığını söylemişsin peki neden olmadın detaylı anlatır mısın?
Bina 16 17 yıllık. Vodafon meselesinide şöyle anlatayım. Her elektrik gittiğinde internet gidiyordu. Bazen yapana kadar canımız çıkıyordu. Sonra hız değerleri hiç stabil değildi. Bunları tek hatırlıyorum

Bina 16 17 yıllık. Vodafone meselesini de şöyle anlatayım. Her elektrik gittiğinde internet gidiyordu. Bazen yapana kadar canımız çıkıyordu. Sonra hız değerleri hiç stabil değildi. Bunları tek hatırlıyorum

İnternet hattın ev içi ise bu çok normal 16 yıllık bina diyorsun her kablonun da bir iletkenlik süresi var.

Hangi ISS seçersin bilmiyorum ama ya ev içi hattını yenilemen ya da dışarıdan harici kablo çektirmen şart.

ISS olarak ben şahsen Vodafone kullanıyorum ve eğer altyapı ve içyapı iyise sorun çıkmadığına tanık oldum, sana bu 2 seçimin arasından Millenicom öneririm sebebi ise kötü olsa bile taahhüt olmadığı için iptal edebilirsin.

İnternet hattın ev içi ise bu çok normal 16 yıllık bina diyorsun her kablonun da bir iletkenlik süresi var.

Hangi ISS seçersin bilmiyorum ama ya ev içi hattını yenilemen ya da dışarıdan harici kablo çektirmen şart.

ISS olarak ben şahsen Vodafone kullanıyorum ve eğer altyapı ve içyapı iyise sorun çıkmadığına tanık oldum, sana bu 2 seçimin arasından Millenicom öneririm sebebi ise kötü olsa bile taahhüt olmadığı için iptal edebilirsin.
Geçen aylarda yanlış degilsem binadan eve gelen kabloyu değiştirdiler. Sorun vardı diye birde yani ISS falan onlardan hiç anlamıyorum millenicomuda çoğu kişi önerdi bazıları önermedi bende şaşırdim hani 1 2 aya taşınma durumumuz var millenicom yardımcı olmaz diye korkuyorum birde tasinacagimiz yerin alt yapısı nedir nasıl bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı