Şu an Superbox kullanıyorum ve aşırı yüksek ping veriyor. LoL ve Valorant'ta 90 ping veriyor ve Discord'da sesim geç gidiyor. (CS'de olmuyor.) Benim dışında 1 veya 2 kişi interneti kullanıyor. Kaç Mbps internet önerirsiniz?
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
netspeed.com.tr
Altyapınızı sorgulatır mısınız? Sonucu ekran görüntüsü olarak bizimle paylaşın.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
netspeed.com.tr
Altyapınızı sorgulatır mısınız? Sonucu ekran görüntüsü olarak bizimle paylaşın.
Hocam Vodafone'da çok fazla sıkıntı yaşayan insan var. Bence siz Comnet'i arayın. Altyapım 81 destekliyor bana ne kadar hız verebilirsiniz diye sorun. 75'e sabitleyebiliyorlarsa çok rahat kullanırsınız.
Şu an Superbox kullanıyorum ve aşırı yüksek ping veriyor. LoL ve Valorant'ta 90 ping veriyor ve Discord'da sesim geç gidiyor. (CS'de olmuyor.) Benim dışında 1 veya 2 kişi interneti kullanıyor. Kaç Mbps internet önerirsiniz?
Bende 2 sene superbox kullandım, ortalama 70 civarı ping alıyodum.Baz istasyonuna yakınlık ve yogunlugun az olması etkiliyor.
Bu ay sözleşmem bitti, turknete geçtim.Altyapımın desteklediği hız olan 50 mbps hız alıyorum.Ping 18 20'lere kadar düştü.Eğer sözleşmeniz bitiyorsa turknete bir sorun ne kadar hız alabiliyorsunuz.
Not: Eğer türknete geçecekseniz üyelik yaparken "arkadaş kodu" diye bir kampanyaları var.Eğer bir turknetli tanıdıgınız varsa onun kodu ile abonelik başlatırsanız, hem siz hem de arkadaşınız 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz.
Hocam Vodafone'da çok fazla sıkıntı yaşayan insan var. Bence siz Comnet'i arayın. Altyapım 81 destekliyor bana ne kadar hız verebilirsiniz diye sorun. 75'e sabitleyebiliyorlarsa çok rahat kullanırsınız.
Hocam isterse 1 TB internet hediye etsin benim oyunumun veya filmimin ortasında internet kesildiği zaman keyfim baltalandığı zaman ne fayda edecek? Vodafone gitsin mobilde hizmet versin ev internetinde berbat bir firma.