Ev interneti önerisi

İbrahimBEerkay

Centipat
Şu an Superbox kullanıyorum ve aşırı yüksek ping veriyor. LoL ve Valorant'ta 90 ping veriyor ve Discord'da sesim geç gidiyor. (CS'de olmuyor.) Benim dışında 1 veya 2 kişi interneti kullanıyor. Kaç Mbps internet önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınızı sorgulatır mısınız? Sonucu ekran görüntüsü olarak bizimle paylaşın.

Altyapınızı sorgulatır mısınız? Sonucu ekran görüntüsü olarak bizimle paylaşın.

Ben sorgulatmıştım 81 Mbps'ye kadar destekliyor evimiz.

Ben sorgulatmıştım 81 Mbps'ye kadar destekliyor evimiz.
Hocam o zaman pingden şikayetçiymişsiniz size Comnet öneririm. Şu anda 35 mbit paketleri 70 TL olarak kampanyada.
Comnet kullanan forum üyeleri ping konusunda bir hayli memnun.

Şu an Superbox kullanıyorum ve aşırı yüksek ping veriyor. LoL ve Valorant'ta 90 ping veriyor ve Discord'da sesim geç gidiyor. (CS'de olmuyor.) Benim dışında 1 veya 2 kişi interneti kullanıyor. Kaç Mbps internet önerirsiniz?
Bende 2 sene superbox kullandım, ortalama 70 civarı ping alıyodum.Baz istasyonuna yakınlık ve yogunlugun az olması etkiliyor.

Bu ay sözleşmem bitti, turknete geçtim.Altyapımın desteklediği hız olan 50 mbps hız alıyorum.Ping 18 20'lere kadar düştü.Eğer sözleşmeniz bitiyorsa turknete bir sorun ne kadar hız alabiliyorsunuz.

Not: Eğer türknete geçecekseniz üyelik yaparken "arkadaş kodu" diye bir kampanyaları var.Eğer bir turknetli tanıdıgınız varsa onun kodu ile abonelik başlatırsanız, hem siz hem de arkadaşınız 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz.

Fakat vodefona da internet kesildiğinde 10 GB hediye veriliyor.
Hocam isterse 1 TB internet hediye etsin benim oyunumun veya filmimin ortasında internet kesildiği zaman keyfim baltalandığı zaman ne fayda edecek? Vodafone gitsin mobilde hizmet versin ev internetinde berbat bir firma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı