Ev interneti önerisi

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Merhaba. Yeni eve taşınacağız ve internet alacağız. Hangi sağlayıcı daha iyidir fiyat ve performans açısından? 100Mbps destekliyor altyapı.

Hocam fiyatı ne kadar Telekom'un?

Merhaba. Yeni eve taşınacağız ve internet alacağız. Hangi sağlayıcı daha iyidir fiyat ve performans açısından? 100Mbps destekliyor altyapı.
Birincisi altyapı kime ait ona bir bak. Birden fazla altyapı da olabilir. Atıyorum Türk Telekom VDSL altyapısı vardır, ama Turkcell Superonline GPON altyapısı da vardır. Burada Turkcell'e geçmek daha mantıklı nedeni GPON altyapı olduğu için. VDSL altyapıdan bahsediyorsak sana önerim taahhütsüz olarak Netspeed, PoyrazNet, Millenicom olabilir. Taahütlü olarak taahhütsüzlere kıyasla en iyi ping değerini sana Türk Telekom verir bunu da söyleyeyim. Taahütsüzlerin hepsi aynı hizmeti verir hızda hiçbir farklılık olmaz altyapı aynı olduğu müddetçe tek fark ping olur.

TurkNet pahalı ama hızlı internet sunar DSL kopması yaşarsanız anında iptal edin.
Millenicom ucuz ama TurkNet'e göre yavaş kopma yok. Müşteri hizmetleri ilgili direk Türk Telekom yetklilileri eve geldi kurulum yaptı.
Türk Telekom pahalı ve yavaş.
Vodafone ping her zaman yüksek.
Superonline ping az ve hız hep yüksektir ama pahalıdır.

@Timucin_34 neyi komik buldunuz.

Son düzenleme:
TurkNet pahalı ama hızlı internet sunar DSL kopması yaşarsanız anında iptal edin.
Millenicom ucuz ama TurkNet'e göre yavaş kopma yok. Müşteri hizmetleri ilgili direk Türk Telekom yetklilileri eve geldi kurulum yaptı.
Türk Telekom pahalı ve yavaş.
Vodafone ping her zaman yüksek.
Superonline ping az ve hız hep yüksektir ama pahalıdır.
Türk Telekom mu yavaş? Burada ben gülmekten infilak ettim yeminle. Altyapısına göre değişir o yavaşlık. Hangi firmaya geçerse geçsin aynı hizmeti alır.
Ben Türk Telekom GPON altyapısını kullanıyorum ve Türk Telekom abonesi olarak ben bu hızı alıyorum. Başkası VDSL alıyordur 100mbps üstünü alamayabilir. Türk Telekom'u da övmek için söylemiyorum ama hakkını da yiyemem. Ping değeri bütün ISP'lere taş çıkartır Türkiye'nin ana omurga hattı Türk Telekom'a ait olduğu için.
1696794833566.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı