Ev interneti önerisi

Yalan söylüyorlar. Faturada veya e devlette yazıyor olması lazım. Niye 7 haneli söylüyorlar, tam söylesinler. 10 hanelidir. Faturaya veya e devlete bak. 18,88 diye başlar sizde. Ftth (eve kadar fiber) 17 ile başlıyor.
Faturanın en alt köşesindeki numara 18 ile başlıyor 7 haneli e devletten baktığımda 52 ile başlıyor 7 haneli

Faturanın en alt köşesindeki numara 18 ile başlıyor 7 haneli e devletten baktığımda 52 ile başlıyor 7 haneli
Hatta bana dediği bu (Ayrıca fatura ödemesi gibi bazı işlemlerde müşteri numaranızın 10 haneli olması gerektiği iletilebilir. Böyle durumlarda az önce ilettiğim müşteri numaranın başına üç adet 0 ekleyebilirsiniz.)

Hatta bana dediği bu (Ayrıca fatura ödemesi gibi bazı işlemlerde müşteri numaranızın 10 haneli olması gerektiği iletilebilir. Böyle durumlarda az önce ilettiğim müşteri numaranın başına üç adet 0 ekleyebilirsiniz.)
Burda bir yanlışlık var. Bence bayramdan sonra netbone'a sorun, onlar daha iyi yardımcı olur. 52 ile başlayan xrps numaraları vardı fakat çok önceden o da. Genelde VDSL tarafta 88,18 ile başlıyor.

Burda bir yanlışlık var. Bence bayramdan sonra netbone'a sorun, onlar daha iyi yardımcı olur. 52 ile başlayan xrps numaraları vardı fakat çok önceden o da. Genelde VDSL tarafta 88,18 ile başlıyor.
Hizmet numaranızı bizler görüntüleyemiyoruz konu ile ilgili kaydınızı oluşturup, uzman birimdeki arkadaşlarımın sizleri arayıp bilgilerinizi paylaşmasını sağlayabilirim.

Bana bu şekilde cevap verdiler geri dönmelerini bekliyorum.

Millenicom bilerek xDSL numarasını vermiyor maalesef.
Az önce aradılar ve xDSL numaramı aldım başvurumu yaptım sadece belgelerin imzalamak ve aktivasyon ücretinin ödenmesi kaldı yardımınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Hizmet numaranızı bizler görüntüleyemiyoruz konu ile ilgili kaydınızı oluşturup, uzman birimdeki arkadaşlarımın sizleri arayıp bilgilerinizi paylaşmasını sağlayabilirim.

Bana bu şekilde cevap verdiler geri dönmelerini bekliyorum.

Az önce aradılar ve xDSL numaramı aldım başvurumu yaptım sadece belgelerin imzalamak ve aktivasyon ücretinin ödenmesi kaldı yardımınız için teşekkürler.

Demek ki veriyorlarmış bir arkadaşta vermemişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı