Ev interneti önerisi

revahaxd

Decapat
Daha fazla  
3 aydır VegaNet kulllanıyoruz ama ara ara kopmalar ve ms çıkışı vs. var (Altyapı olarak sadece Türk Telekom altyapısı var) bundan önce PoyrazNet kullanıyorduk onda sorun yaşamıyorduk firma kapanınca veganete yönlendirildik bilindik uygun fiyatlı ev interneti önerebilir misiniz? Aklımda şu anlık Milleni Netgsm Netspeed var hangisinin hizmeti daha iyidir?

TurkNet.

450 TL'ye sınırsız 100 megabit internet var.

İleride altyapı gelir belki 1000 Mbps'ye çıkar. Bizde var altyapısı ama taahhüt olduğundan Superonline kullanıyorum hala.

türksat kablonet altyapın varsa tabi 2 yıldır kullanıyorum kopma yavaşlama olmadı ama biraz pahalı digerlerine nazaran.

Şuan NetGSM kullanıcısıyım. Pingi 35-40 civarında takılıyor. Hız değerleri ise ara ara düşüyor ama genellikle 45 civarında takılıyor. Altyapım en fazla 70 MBPS desteklemesine rağmen.

Müşteri hizmetleri çok kötü.

türksat kablonet de 1000mbps hızın garanti ping 6-15 arası değişken ayrıca yanında telefon hattı veriyor her yöne 30 dakika bedava(ev telefonu), tv paketi hediye de veriyor içinde sinema spor belgesel kanalları da mevcut. bu 800tl olan paketin özelliği. senin seçeceğin paketi bilemem. ama tavsiyem türksat kablonet tir.

Bende TurkNet öneririm ama sabit bir fiyat olmuyor öbür ev internetlerinde sabit fiyat yapıp bir iki sene kullanma şansı var, ama para sıkıntısı zaten yoksa yüzde yüz TurkNet sabit bir fiyata alabildiğiniz en yüksek internet hızını alabiliyorsunuz.

Vodafone kullanıyorum yıllardır. Telefonda vodafoneda geçen internet gitti mağdur olmiyim diye 24 saat geçerli sınırsız internet telefonuma yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…