Ev interneti önerisi

türksat kablonet de 1000mbps hızın garanti ping 6-15 arası değişken ayrıca yanında telefon hattı veriyor her yöne 30 dakika bedava(ev telefonu), tv paketi hediye de veriyor içinde sinema spor belgesel kanalları da mevcut. bu 800tl olan paketin özelliği. senin seçeceğin paketi bilemem. ama tavsiyem türksat kablonet tir.
Ev kullanımı için işimi görüyor. Ama oyun oynayanlar için verimsiz bir tercih olur.

3 aydır VegaNet kulllanıyoruz ama ara ara kopmalar ve ms çıkışı vs. var (Altyapı olarak sadece Türk Telekom altyapısı var) bundan önce PoyrazNet kullanıyorduk onda sorun yaşamıyorduk firma kapanınca veganete yönlendirildik bilindik uygun fiyatlı ev interneti önerebilir misiniz? Aklımda şu anlık Milleni Netgsm Netspeed var hangisinin hizmeti daha iyidir?
Netspeed

TurkNet veya Turkcell fiber şu an Turkcell kullanıyorum normalde 750 MB'lik paket ama 850-900 verdiğide oluyor fiyatı da 400-450 lira falandı.

Hocam tüm cevap verenler için teşekkürler alt yapı olarak sadece Türk Telekom altyapısı var o da zaten 100 megabit civarında yani kablonet almak mantıksız Türk Telekom da pahalı oluyor biraz ben netspeed taraftarıyım suanlik 10 gün sonra değiştireceğiz bakalım

türksat kablonet de 1000mbps hızın garanti ping 6-15 arası değişken ayrıca yanında telefon hattı veriyor her yöne 30 dakika bedava(ev telefonu), tv paketi hediye de veriyor içinde sinema spor belgesel kanalları da mevcut. bu 800tl olan paketin özelliği. senin seçeceğin paketi bilemem. ama tavsiyem türksat kablonet tir.
Hocam 1000 Mbps’lik internet tarifesine baktım sitesinde 1400 TL yazıyor. WhatsApp hattından sorduğumda ise 800 diyor. Hangisi doğru? Ve 1000 Mbps’lik pakette 125 Mbps upload mı veriyor?

3 aydır VegaNet kulllanıyoruz ama ara ara kopmalar ve ms çıkışı vs. var (Altyapı olarak sadece Türk Telekom altyapısı var) bundan önce PoyrazNet kullanıyorduk onda sorun yaşamıyorduk firma kapanınca veganete yönlendirildik bilindik uygun fiyatlı ev interneti önerebilir misiniz? Aklımda şu anlık Milleni Netgsm Netspeed var hangisinin hizmeti daha iyidir?
TurkNet (mağdur edildim ama dolandırıldığımı düşünüyorum), Türk Telekom ve Vodafone harici genel olarak iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı