Şu an Millenicom kullanıyorum. 12 download 0.8 upload 400TL . Altyapı sorgulatınca görseldeki sonucu alıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Hangi pakete abonesin bilmiyorum ama bunun Millenicom ile bir alakası yok. Modeminde, tesisatında, portunda vs. sorun var. Millenicom'dan çıksan da sonuç aynı eğer 16 Mbps pakette değilsen. Asla Millenicom falan övmüyorum. Birçok kullanıcı bu şekilde konu açıyor. Sonunda iç tesisatında veya portta sorun çıkıyor. Bu ya senle ya da TT'nin altyapısı ile alakalı bir durum.
2 internete sahip olamazsın tek abonelikten. Telekom altyapısındaki aboneliğin kapatılır, TurkNet altyapısına geçersin. Eğer fiber altyapıdaysanız kullanım süresince ücretsiz verir. VDSL altyapıda sana modem satar ya da modem almayı sana bırakır. Fiberdeysen, eski modem Telekom ekipleri tarafından sağlanan bir TurkNet modemi olduğundan iadesi gerekir. TurkNet modem hediye etmiyor. İade etmezseniz o modemin parasını keserler bir yerden.
Hocam onlar iki internet değil, aynı modemden çıkıyor. Biri 2.4Ghz , biri 5Ghz. Frekansları farklı sadece. 5Ghz yakın mesafede daha yüksek hız sunar. 2.4Ghz uzun menzil ve genelde 5Ghze göre yarı yarıya hız verir. Elinizde iki modem cihazı var mı şimdi? Varsa diğerini iade etmeniz gerek.
Hocam onlar iki internet değil, aynı modemden çıkıyor. Biri 2.4GHz, biri 5GHz. Frekansları farklı sadece. 5GHz yakın mesafede daha yüksek hız sunar. 2.4GHz uzun menzil ve genelde 5GHz'e göre yarı yarıya hız verir. Elinizde iki modem cihazı var mı şimdi? Varsa diğerini iade etmeniz gerek.
Açıkçası ben bu durumdan gayet memnunum evimizde iki modem var, aslında 3 diğerinin fişini çektik TurkNet kesmeyi unutmuş sanırım bizim VDSL interneti hem giga fiber hem VDSL kullanıyoruz
Açıkçası ben bu durumdan gayet memnunum evimizde iki modem var, aslında 3 diğerinin fişini çektik TurkNet kesmeyi unutmuş sanırım bizim VDSL interneti hem giga fiber hem VDSL kullanıyoruz
VDSL olan çalışmıyordur, internete çıkamazsınız onla. Ama VDSL altyapıda siz o modemi satın almışsınızdır. Yani sizde kalması normal. Onu toplayıp kaldırabilirsiniz. 3 adet dediğiniz muhtemelen GPON cihazı, Gigafiber'in modemi ve VDSL modem. VDSL ile işiniz kalmamış. A81 ve A81 5G ağları Gigafiber modemine ait.
VDSL olan çalışmıyordur, internete çıkamazsınız onunla. Ama VDSL altyapıda siz o modemi satın almışsınızdır. Yani sizde kalması normal. Onu toplayıp kaldırabilirsiniz. 3 adet dediğiniz muhtemelen GPON cihazı, GigaFiber'in modemi ve VDSL modem. VDSL ile işiniz kalmamış. A81 ve A81 5G ağları GigaFiber modemine ait.