Ev interneti önerisi

Şu an Millenicom kullanıyorum. 12 download 0.8 upload 400TL 😁. Altyapı sorgulatınca görseldeki sonucu alıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Türknet iyidir. Bütçeniz el veriyorsa her zaman türknet.

Anlatamıyorum hocam. A81 ve A81 5G aynı modeme ait ağlar. tek modeme ait. Fırsatınız olursa bir fotoğraf atın şu modemlerin.

Kablolar çok dağınık televizyonun uydusu kopmasın diye ellemiyorum ancak şöyle tarif edeyim bir büyük modem ve bir küçük modem var. İki internet tek bir modeme bağlı değil.

Kablolar çok dağınık televizyonun uydusu kopmasın diye ellemiyorum ancak şöyle tarif edeyim bir büyük modem ve bir küçük modem var. İki internet tek bir modeme bağlı değil.
Resimdekiler gibi mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250104_183931_Chrome.jpg
    Screenshot_20250104_183931_Chrome.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20250104_183907_Chrome.jpg
    Screenshot_20250104_183907_Chrome.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 26
Netspeed ile görüştüm. İlk 4 ay 300 ondan sonra 450 dediler. Ben de araştırmaya devam ettim. Netgsm diye bir firma buldum. 6 ay boyunca 300TL dedi 100 download 20 uploada. Altyapı zaten 67 destekliyor en fazla onu aldık. Bakalım sıkıntı çıkarsa bir ayın sonunda iptal ederiz. Herkese teşekkürler.

Netspeed ile görüştüm. İlk 4 ay 300 ondan sonra 450 dediler. Ben de araştırmaya devam ettim. Netgsm diye bir firma buldum. 6 ay boyunca 300TL dedi 100 download 20 uploada. Altyapı zaten 67 destekliyor en fazla onu aldık. Bakalım sıkıntı çıkarsa bir ayın sonunda iptal ederiz. Herkese teşekkürler.
Netgsm'den memnun musunuz? Ben de geçiş işlemlerini başlattım ve ping sıkıntısı olmasından korkuyorum. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

Netgsm'den memnun musunuz? Ben de geçiş işlemlerini başlattım ve ping sıkıntısı olmasından korkuyorum. Deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

Hocam ilk iki gün 100Mbps paket almama ragmen 20 Mbps paket almış gibi gösterdiler. Biraz bağırdım müşteri hizmetlerine sonuçta haklıyım bir şey yapamazlar. Sonra düzelttiler. Onun haricinde müşteri hizmetleri olsun, bağlantı kalitesi olsun bir sorun yaşamadım.

Daha önceden cevap verdim de hem siz hem kendim faydalanabilmek için referans kodu paylaşmıştım. Yasakmış galiba ki ceza yemişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı