Ev interneti önerisi

Yusufen

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, eve internet bağlatacağım. Eskiden D-Smart 50 Mbps paket kullanıyorduk, çok güzeldi, 47'ye 20 veriyordu. Ama GeForce kullanıyorum, o zaman da 200 FPS veriyordu, biliyorum gayet yeterli. Ama bugün şunu gördüm, altyapıda yok, VDSL kullanıyoruz. En fazla kaç alabilirim? TurkNet sitede sorguladığımda 67 gösteriyor. Bana hangi interneti önerirsiniz? Bir de D-Smart bir paketinde VDSL ile 1000 Mbps verebileceğini iddia ediyor, o nasıl olabilir? Fotoğrafını ekliyorum.

Screenshot_20250222-182320_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL 1000 veremezde. Modem arayuzünden degerlerini at bakalim kac MB alacagina.

Eger altyapi 65 70 gösteriyorsa 50 MB skintisiz alirsin. Eger Kablonet altyapi varsa oralarda o ayri bir şey.
Kral suan evde net yok vdsl ile 1k alamam zstende dsmart cok guzel geliyor hemde uygun baska ne onerirsin 50 60 yeter bana zsten geforce now kullsnihorum

50 MB alacagin icin en uygun hangisiyse onu al. Ben Millenicom kullanıyorum. Bundan once TurkNet kullandim. Yani maddiyat önemli degilse Telekom derim cunku bir şey oldugu zaman onlar gelecek her türlü butun firmalarda. Maddiyat onemliyse TurkNet veya daha uygun ne varsa geç. Cogu ayni zaten. Ama D-Smart icin bu zamana kadar iyi yorum görmedim.

50 MB alacagin icin en uygun hangisiyse onu al. Ben Millenicom kullanıyorum. Bundan once TurkNet kullandim. Yani maddiyat önemli degilse Telekom derim cunku bir şey oldugu zaman onlar gelecek her türlü butun firmalarda. Maddiyat onemliyse TurkNet veya daha uygun ne varsa geç. Cogu ayni zaten. Ama D-Smart icin bu zamana kadar iyi yorum görmedim.
Abi biz ortalama 2 yil kullandik musteri hizmetleride cok guzel di aradik ilgilenkislerdi ama hic servis gelmedi b isorun olmaduds son zaman modemdeki ethernet portlari arizalaniyodu habire degisiyodum mileni com bayisi varmidir sidmide turkcell ile dsmart arasinda kaldim turktelekom ise gereksiz pahali

Abi biz ortalama 2 yil kullandik musteri hizmetleride cok guzel di aradik ilgilenkislerdi ama hiç servis gelmedi b isorun olmaduds son zaman modemdeki Ethernet portlari arizalaniyordu ha bire degisiyordum mileni com bayii var midir sidmide Turkcell ile D-Smart arasında kaldım. Türk Telekom ise gereksiz pahali.

Ha kullaniyorsan degisme o zman dsamrti.
Yeni modem al bak keyfine. Hizmet kalitesi degismez bakma baskasina.

Sonuclarda bunlat

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250223-111117_Chrome.jpg
    Screenshot_20250223-111117_Chrome.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20250222-235715_Chrome.jpg
    Screenshot_20250222-235715_Chrome.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250222_235131_939.jpg
    IMG_20250222_235131_939.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 27

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar