Ev interneti önerisi

oktyjr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar şu an Vodafone kullanıyoruz 16Mbps internet paketimiz var ama 12 falan veriyor hiçbir şey yapamıyoruz internetle o yüzden bugün iptal talebinde bulunduk. Şimdi yeni bir internet almayı düşünüyoruz binamız sitelerde falan yaptığım sonuçlara göre Max 71 Mbps internet hızı destekliyor buna göre hangi firmadan almalıyım ve hesaplı olmasını istiyorum buna göre önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an Vodafone kullanıyoruz 16Mbps internet paketimiz var ama 12 falan veriyor hiçbir şey yapamıyoruz internetle o yüzden bugün iptal talebinde bulunduk. Şimdi yeni bir internet almayı düşünüyoruz binamız sitelerde falan yaptığım sonuçlara göre Max 71 Mbps internet hızı destekliyor buna göre hangi firmadan almalıyım ve hesaplı olmasını istiyorum buna göre önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur teşekkür ediyorum.
TurkNet alabilirsiniz vodafone pişmanlıktır bizdede var çekmiyor bildiğin

Bütün internet sağlayıcıların sitelerinden altyapınızı kontrol edin ve en iyi değeri hangisi veriyorsa onu seçin. Benim bulunduğum bölgede bunu yapınca en iyi TurkNet ve Turkcell Superonline çıkıyordu. Mesela sizde Kablonet çıkabilir. Bölgeden bölgeye değişiyor. Şu an TurkNet kullanıyorum. Eğer sizde de altyapısı varsa öneririm.

Son düzenleme:
Türknet yeni fiyatıyla 100mbps altı kullanıcılar için pahalı oldu. Ama peşin ödeme ile 500tl'den alınabilir. Tabi türknet paketleri 35-50-75-100 olarak tanımlıyor. Ve genelde de altyapı sorgulamada 65 çıkıyorsa mesela, 75 mbps tanımlayamıyorlar, 50 tanımlıyorlar. Kaç mbps tanımlayacaklarını öğrenerek, teyit ederek başvuru yapın.

Muhtemelen o altyapi TT VDSL'dir. Ama bir kampanyaya basvurmadan once tekrar kontrol edin. Su kampanya uygun olacaktir diye dusunuyorum.

Hocam Milleni'yi bende gördüm ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum bir de dedikleri gibi inter hızını destekliyor mu?

Hocam Milleni'yi bende gördüm ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum bir de dedikleri gibi inter hızını destekliyor mu?

Hocam Millenicom guvenilir diye biliyorum ben. Adamlar sadece hizmeti veriyor destek gibi. Interneti veren TT. Taahhütsuz oldugu icin begenmezseniz dilediginiz an cikabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı