Ev interneti önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus GeForce RTX 3060 Dual V2 O12G 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı

CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

DeepCool CH510 Mesh Digital 650W 80+ Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

GoodRam 512GB PX500 NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1600MB M.2 SSD

GoodRam IRDM PRO 16GB(4x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram

Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek
Kocaeli de yaşıyorum. Oturduğum binada TurkNet dışında tüm alt yapılar var. Aylık 700 TL'ye Turkcell 1000 Mbps'e geçmek aklımda şu an başka bir öneriniz var mı?
Ekstradan kapımıza Turkcell'den çalışan adam geldi ilk 2 ücretsiz YouTube Premium ve ücretsiz kurulum veriyor. Aynı internete ve aynı fiyatta geçenlerde sokaklar da dolaşanlara güvenmeyin demişti bir arkadaşım. Sizce adamı mı aramalıyız yoksa internet veya bayi başvurusu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'a geçmeniz daha iyi olur.
Dns fln olayımı Şuan bizim int kullanıyorum DNS elle değiştirince sorun çözüldü orada sorun yaratır mı bana sizce?

Kocaeli de yaşıyorum. Oturduğum binada TurkNet dışında tüm alt yapılar var. Aylık 700 TL'ye Turkcell 1000 Mbps'e geçmek aklımda şu an başka bir öneriniz var mı?
Ekstradan kapımıza Turkcell'den çalışan adam geldi ilk 2 ücretsiz YouTube Premium ve ücretsiz kurulum veriyor. Aynı internete ve aynı fiyatta geçenlerde sokaklar da dolaşanlara güvenmeyin demişti bir arkadaşım. Sizce adamı mı aramalıyız yoksa internet veya bayi başvurusu mu?
Ben kablonet kullanıyorum hızı olsun vs. memnunum.

Hayır bende Superonline var ve sansür yok müşteri hizmetlerinden değiştirirsen sansürsüz. Bir de iyi bir paket alırsan hızlı olur bende GTA 5 23 dk da iniyor.
1000 mbps düşünüyorum

700 ₺ güzel fiyat. Binamda altyapıları olsa hiç düşünmeden geçerdim.

Aklımda bir de kurulum ücreti var burada.
Alınmayacak tır diyor ama extra bir şey çıkar mı?
Screenshot_20251227-213915.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı