Ev İnterneti Önerisi

Daha fazla  
Ayın 8'inde bu internetin süresi bitiyor. Yeni bir internet servisine geçmek istiyoruz mahallemizde Kablonet altyapısı bulunmakta şimdilik 100 güldüren paket diye bir tarife var ona geçmeyi düşünüyorum. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNET kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok sadece telefondaki müşteri hizmetleri yetersiz ama kendi sitelerinden veya benzer yerlerden yazarsan max 3 gün de çözüm buluyorlar

Ayın 8'inde bu internetin süresi bitiyor. Yeni bir internet servisine geçmek istiyoruz mahallemizde Kablonet altyapısı bulunmakta şimdilik 100 güldüren paket diye bir tarife var ona geçmeyi düşünüyorum. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.
Kablonet evinizde varsa gerek fiyatı gerekse ilgileri sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. 2 farklı dairede aynı hızlarda aboneliğim var birisi Türk Telekom fiber altyapı diğeri Kablonet hangisinden memnun olduğumu anlamışsınızdır üstelik fiyatı daha uygun.

Vodafone VDSL nasıldır?
Kablonet bulunuyor. Müşteri hizmetlerini arayıp 100 güldüren kampanya denen kampanyayı sorduk.
Kotalı dediler. Kotalı dediği an ben bittim. Kota mı kaldı ya bu devirde? Kablonet de önerebileceğiniz paketleri bekliyorum. Bu arada adresimde 50 hıza kadar ulaşabilen VDSL birde Kablonet altyapısı var ADSL bıktırdı beni yeter artık. Önerileri bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı