Ev İnterneti Önerisi

heyysanadiyom

Kilopat
Yer
İstanbulun batısı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Özetle şunu söyleyeyim, 2019 şubatta sözleşmem bitiyor ve bu firmada sorun yaşamadım ama bunlara para kazandırmak istemiyorum. Şu an 51 TL ödüyorum 50 GB AKK var, daha uygun ve prensipli bir firmayla çalışmak istiyorum en azından sözleşme yapmadan kullanabileceğim bir firma?

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom alternatif olarak aklınızda bulunsun. Şu an fiyatlar ne olacak ne gidecek belli değil yılbaşından önce internet alacaklar taahhütlü almaları yararlarına olur. Sürpriz fiyat ile karşılaşmaz aktivasyon ve kurulum ücreti ödemezler.

Netspeed ve Türknet olabilir. Türknet'i kendim kullanıyorum sorun yaşamadım. Altyapı sorgunuzu yapın isterseniz davet kodu gönderebilirim ikimizde bir ay bedava kazanırız. Bunların dışında Oris Telekom var galiba aynı şekilde.

Netspeed ve Türknet olabilir. Türknet'i kendim kullanıyorum sorun yaşamadım. Altyapı sorgunuzu yapın isterseniz davet kodu gönderebilirim ikimizde bir ay bedava kazanırız. Bunların dışında Oris Telekom var galiba aynı şekilde.
Türknet de aklımda bulunsun,netspeed denizli merkezli olduğu ve bende denizlili olduğum için para hemşerilerime gitsin istiyorum:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı