Ev İnterneti Önerisi

ProdBYdone

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, kısa bir süre içerisinde yeni evime internet bağlatacağım. Ben şu an bir Turkcell kullanıcısı olarak artık kan ağlamaktan bıktım.

Rezalet, berbat, iğrenç bir hizmetleri olduğunu yaşamış ve görmüş biri olarak Turkcell tercih etmeyeceğim, olurda günün birinde sınırsız ping istersem belki giderim ama şimdilik Turkcell’den uzak duracağım sizce hangi firmayı tercih etmeliyim ? Bu arada internet üzerinden yayında yapacağımı belirteyim, şimdilik TurkNet veya Minellicom tercih etmeyi düşünüyorum. Siz ne öneriyorsunuz ? Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet kullanıyorum, verdiği hıza göre fiyatı iyi diyebilirim. Tek dezavantajı benim lokasyonda akşam 7-11 arası yani yoğun saatlerde online oyun oynanmıyor pingden dolayı.

Turknet öneririm kendim bayağıdır kullanıyorum herhalde bir 5-6 yıl olmuştur. Ondan önce de Millenicom kullanıyordum hiç memnun kalmamıştım ama çok uzun zaman oldu nedenini hatırlamıyorum. Turknette taahhüt ve AKN yok beğenmezsen iptal edersin, tek kötü yanı müşteri hizmetlerine bağlanamamak kayıt bırakıyorsun onlar sana dönüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı