Ev İnterneti Önerisi

Roar

Decapat
Arkadaşlar aktif altyapıda değilim. Maksimum 70-80 TL'lik bi bütçem var. Ortalama bir internet önerisi olan var mı? Eğer 2 Mbps uploadlı bir internet bulursanız size çok minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, NetSpeed tavsiye ederim. Bu konuda Sosyal'de öneri üzerine bir çok yazı mevcut araştırın bence.

Netspeed gayet güzel bir seçim olacaktır.
373423

Eğer Ankara civarında oturuyorsanız ve Netspeed tercih ederseniz, kanser edecek seviyede paket kaybı olan bir internetiniz olacak. Bu civarda oturup Netspeed kullanan bütün kullanıcılarda mevcut çünkü bu civardaki Netspeed kullanıcılarının hepsi Netspeed'in Ulus'taki cihazına (Ulus hop noktası) bağlanıyor ve bu cihazda sıkıntı var. Bu sıkıntı size paket kaybı olarak dönüyor ki ne bir oyun oynayabilirsiniz ne bir canlı yayın, film izleyebilirsiniz. Netspeed bu konunun farkında fakat çok yüksek maliyetli bir durum olduğu için bir çözüm getiremeyeceğini belirtiyor. Uzun bir süre Netspeed'den hizmet almış biri olarak eğer Ankara civarında oturuyorsanız uzak durun derim. Diğer bölgelerde nasıldır bilemem tabii.

Ben 15 günden 75mbps tarifesini kullanıyorum. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Ama modem vermiyorlar kendin almak zorundasın. Kablosuzda 45 i geçmiyor, eski 50 mbps internetim de kablosuz da 51 alıyordum, çözemedim.

Dosya Ekleri

• 8049702424.png
    8049702424.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 62
Alt yapınızda mevcutsa kablo net derim Kendim 100mb hız 500gb kota tv kanallarının tamamı açık belgesel film vs. hepsine 110 tl ödüyorum tabi bu benim tercihim dahada uygun paketler mevcut hepsini almak zorunda diğilsiniz

Türknete baktın mı ? İşine yarayabilir açıkcası. Hem taahhütsüz hemde alt yapın ne kadar desteklerde o kadar internet alıyorsun. Fiyatı da 64.99 araştırmanı öneririm.
Alt yapın ne kadar desteklerse derken ne demek istediniz? Ben sitede sorgulama yaptığımda verilebilecek hız 35Mbps gösteriyor ama benim alt yapım 72Mbps download 30Mbps upload destekliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı