Arkadaşlar İlgili bir internet firmasına geçiş yapmak istiyorum Türk Telekom'dan. Firma önerilerinizi bekliyorum. (Fiyatları uygun olursa çok iyi olur.)
Müşteri hizmetleri ve teknik destek sorunları ellerinden geldiğince çözmeye çalışıyorlar.
Öncelikle sözleşmeyi indirmeniz gerekiyor. Sözleşmeyi doldurduktan sonra kimlik fotokopisi ile göndereceksiniz.
Türk Net tavsiye edebilirim. İlk başlarda biraz sıkıntı çıkıyor ama devamında alabileceğin en yüksek hızı 65 TL gibi bir fiyata sunabiliyorlar. Bu arada arkadaşın dediği gibi NetSpeed de güzeldir.
Türk Net tavsiye edebilirim. İlk başlarda biraz sıkıntı çıkıyor ama devamında alabileceğin en yüksek hızı 65 TL gibi bir fiyata sunabiliyorlar. Bu arada arkadaşın dediği gibi NetSpeed de güzeldir.
Hocam türknet iptali için yeni sesli onay verdim belgeleri eksik gönderdiler geçiş sürecim yarıda kaldı ve 3 gün boyuna bir mail için bekledim göndermediler lanet olsun öyle firmaya
Sabit fiyat garantisi ve kurulum ücreti karşılığında 6-12 ay Taahhüt verebilirsiniz. Taahhüt sürecinde çıkmanız halinde sadece kurulum ücreti ödüyorsunuz. Taahhüt olmadan kurulum ücreti ödemek zorunda kalacaksınız.
Taahhütsüz veriyor hocam. Ben taahhütlü kullanıyorum 2 aydır. Sebebi ise o zamanlar fiyatlarda artış olacağı yüzünden sabit fiyat garantisi almak istediğim içindi. Zaten taahhütü bozunca sadece en başta vermediğiniz 75 TL aktivasyon ücretini alıyorlar. Taahhütsüz kullanımda ilk ay ekstradan 75 TL ödüyorsunuz bilginiz olsun.