Ev İnterneti Önerisi

ufoandaliens

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Bu ayın 30'unda Türktelekom'la taahhütüm bitiyor. Neredeyse bütün firmaların müşteri hizmetleriyle konuştum, Kablonet'in altyapısı geldi, binaya panoyu bile döşediler ama daha aktif olmamış gözükmüyor. Netspeed en fazla 50Mbps hız verebilirim dedi, Türknet ise 75-100Mbps arası ama Türknet'in çok sıkıntısı olduğunu duydum ve okudum. Sizce hangi firmaya geçmeliyim veya sizin önerdiğiniz bir şeyler var mı?
Adsız.png

Son düzenleme:
Kablonet taahhütlü türknet ve netspeed taahhütsüz internet hizmeti sunuyor
ve kablonetin internet kabloları adsl veya vdsl hat kablolarına göre daha dayanıklıdır
adsl veya vdsl kabloları yıpranmış ve eskimiş ise tam verimlilik alamayabilirsiniz
size önerim binanıza döşenmiş kablolar kaliteli ve sağlamsa türkneti tercih etmeniz
adsl veya vdsl kabloları sağlam değilse size önerim kabloneti tercih etmenizdir

Merhaba arkadaşlar, Bu ayın 30'unda Türktelekom'la taahhütüm bitiyor. Neredeyse bütün firmaların müşteri hizmetleriyle konuştum, Kablonet'in altyapısı geldi, binaya panoyu bile döşediler ama daha aktif olmamış gözükmüyor. Netspeed en fazla 50Mbps hız verebilirim dedi, Türknet ise 75-100Mbps arası ama Türknet'in çok sıkıntısı olduğunu duydum ve okudum. Sizce hangi firmaya geçmeliyim veya sizin önerdiğiniz bir şeyler var mı?Eki Görüntüle 377360
Şu verilere baktımda, benimkilere yakın. TürkNette eğer YAPA'da değilsen 60 mbps falan tanımlarlar 79.99'a

Adres ile sorgulattığımda aktif alt yapımızdasınız diyor. 64.99 TL'ye 75 ila 100Mbps arası hız verebiliriz diyor Türknet müşteri hizmetleri.
O zaman YAPA'dasınız, Arayın santral yerini öğrenin 75 çıkıyorsa alırsınız büyük ihtimal 64.99'a. Eğer geçerseniz TürkNet Davet Kodu: CQC74EA17AUY bunu müşteri temsilcisine verirseni 2. ay internet ücreti ödemeden ücretsiz kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı