Ev interneti transferi yapılırsa desteklenen hız değişir mi?

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm iyi akşamlar herkese.
Türk Telekom internetim var hızı 14'e 1 veriyor internetimi TurkNet'e taşısam daha hızlı bir internet alabilir miyim? Örnek olarak TurkNet söyledim artık hangi internet hızımı arttırırsa.

Altyapı yok hocam ondan dolayı bir şey gözükmüyor. Direkt Türk Telekom portumu kullanmayacaklar mı oradan dolayı hız değişmezmi diye sormuştum.

Eğer köy gibi ufak yerlerde yaşıyorsanız TT'de kalmanız daha iyi olur hocam.
Bugün başka bir Forum'da köyde yaşayıp, TT'den TurkNet'e geçen ve sonra hızı düşen bir arkadaşın yazısını okumuştum. TT sorunu çözmüyormuş, arkadaş da bu yüzden tekrar TT'ye geçecekmiş.

Eğer köy gibi ufak yerlerde yaşıyorsanız TT'de kalmanız daha iyi olur hocam.
Bugün başka bir Forum'da köyde yaşayıp, TT'den TurkNet'e geçen ve sonra hızı düşen bir arkadaşın yazısını okumuştum. TT sorunu çözmüyormuş, arkadaş da bu yüzden tekrar TT'ye geçecekmiş.

Köy değil de ilçe çarşıya yakın değil mahalle yardımcı olacaksa tam il/ilçede vereyim.

Köy değil de ilçe çarşıya yakın değil mahalle yardımcı olacaksa tam il/ilçede vereyim.

İl/ilçe yazmanıza gerek yok hocam. Eğer altyapı sorgulamasında port yok yazıyorsa siz TurkNet müşteri hizmetlerini telefonla arayarak geçiş için konuşun. Eğer mantığınıza uygun yüksek internet hızı verirlerse geçiş de yapabilirsiniz. Geçiş yapacaksanız internet aboneliğinizi TT'den iptal ettirmeyin.

İl/ilçe yazmanıza gerek yok hocam. Eğer altyapı sorgulamasında port yok yazıyorsa siz TurkNet müşteri hizmetlerini telefonla arayarak geçiş için konuşun. Eğer mantığınıza uygun yüksek internet hızı verirlerse geçiş de yapabilirsiniz. Geçiş yapacaksanız internet aboneliğinizi TT'den iptal ettirmeyin.

Geçiş yapacaksam onlar iptal ediyor değil mi ondan dolayı söylediniz.

Geçiş yapacaksam onlar iptal ediyor değil mi ondan dolayı söylediniz.

Evet hocam TurkNet sizin adınıza TT'yi iptal eder. Hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem de portunuzu kaybetmezsiniz.

Siz ADSL kullanıyorsunuz sanırım, ADSL'de farklı firmaya geçiş yoktu diye hatırlıyorum. Bunu TurkNet müşteri hizmetlerine sorun mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı