Size modemin destek olabilecek hattın telefonunu ileteyim.
"Ayrıca telefonla teknik destek almak isterseniz
444 1 759 numaralı Zyxel Türkiye Servis Sağlayıcı Destek Hattı’na ulaşabilirsiniz."
Elite yazılımında bir kullanıcı adı tanımlanır ve orada Adress yada url diye izleme adresi belirtilir. O sizin aradığınız sunucuyu işaret ediyor. Modemin özelliklerde qos ayarlarını çözerseniz. Cep, tablet, tv ayarlarını sabitlersiniz ve. Bunlara maç izlerken bağlanır 100 kb yada 50 gibi çok çok düşük hızlar verirseniz akıcı stream yayınlarda donmalar olur.
Eki Görüntüle 2406779
Eki Görüntüle 2406787
buradan da toplam indirme limitiniz modem deki tanımlanıyor. Yeni spaher ekle diyerek
Merhaba. Teşekkür ederim.
Dün bazı şeyler yaptım ama sitede sorun var diye buraya yazamadım.
Qos'un genel sekmesinden sadece aktif etme işlemi yaptım. Diğerlerini ve diğer sekmeleri de ellemedim. En sonda İstemci Hız Limiti alanına Ip adreslerinden tanımlamalar yaptım. Hepsini 1mbps yaptım. Bunları da aktif ettim
(0 yapınca dikkate almıyor ve 0, lu rakamları da girdirmiyordu.)
Sonra size yolladığım menülerde Ağ/Ev ağı/Statik Dhcp olan yere gelip tek tek o anki ip.lerden kullanıcıları seçip, altına ayni ip ile sabitledim.
Sonra 2.4 ve 5Ghz geçişlerinde, değiştiğini farkedip, hepsine her 2 ağ için sabitleme yaptım.
Birkaç kez restart yaptım.Modemi açıp kapattım. Değişmediler. Bugün sabah da (gece modemi kapalı tutuyorum) açtığımda değişmemişlerdi.
Sanırım Ip sabitleme ve Qos oldu.
Ama bugün benim genel hızımda bir düşme oldu ve o sırada yine diğer cihazdan kaçak yayına bağlanıldığını gördüm.
Dün yedekteki bir telefonuma ve kendi telefonuma testler yaptığımda, hız birkaç Mb.ı geçmiyordu. Hiçbir sorun yoktu.
Bugün modem mi stabil çalışmadı yoksa tefafuk mu hızımda sorun oldu bilemiyorum.
Modem arayüzümde, cihazların trafiği cihaz bazında yok. Her 2 ağ verilerin toplamı var. Dün Gplay'de birçok ağ uygulamasına baktım test için. Ağa bağlananları gösteren var ama kimin o an ne veri çektiğini/gönderdiğini gösteren yok.
Sanırım elimin altında bu da olursa, konu kapanabilir. Bunun için ayrı konu açmam gerekiyor sanırım.