Ev sahibinin kira sözleşmesinde cayma hakkı var mı?

Kira sözleşmesi tek taraflı feshedilemez durumu mahkemeye taşıyıp dellileri sunarak sözleşmeyi geçersiz kılıp tahliye olmasını istemeniz lazım ki bu süreç en az 1 yıl sürer şimdiden geçmiş olsun hocam ha tabii adam insaflı çıkar orasını bilemem.

Zaten kendileri feshetmek istemiş ve edeceğizde sorunlu insanlarla uğraşmamak için ama sadece vazgeçerse biz edebilir miyiz onu merak ettim.

Zaten kendileri feshetmek istemiş ve edeceğizde sorunlu insanlarla uğraşmamak için ama sadece vazgeçerse biz edebilir miyiz onu merak ettim.

Kiracı ve ev sahibi karşılıklı anlaşarak feshedebilir bu arada fesih sözleşmesini notere onaylattırıp sonra kira sözleşmesini yırtın.

Kiracı ve ev sahibi karşılıklı anlaşarak feshedebilir bu arada fesih sözleşmesini notere onaylattırıp sonra kira sözleşmesini yırtın.

Zaten onlardaki sözleşmeyi aldığım gibi yırtıp evimdeki çöpe atacağım . Notere onaylatmasak bir sıkıntı çıkar mı?

Gecmis olsun.

Iyi yapmissin o halde sorun kalmamis.

Sağ olun hocam verdiğimiz emlakçıya güvenmediğim için sordum sağ olun yine de yardımınız için. Yarın imkanınız olursa sorabilir misiniz peki?
Bence o emlakcidan ilisigi kes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…