Ev sahibinin kira sözleşmesinde cayma hakkı var mı?

Iyi yapmissin o halde sorun kalmamis.

Yapmak zorundayım hocam çünkü sorunlu insanlarla uğraşmak istemiyoruz önceki kiracılardan çok çektik ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz ve ailemi düşünmek zorundayım.

Resmi olarak tasdiklenmesi için yapılması iyi olur garanti olması için.

Tek başıma gidip tasdiklendirilmesini yapabilir miyim hocam peki feshettikten sonra.

Yapmak zorundayım hocam çünkü sorunlu insanlarla uğraşmak istemiyoruz önceki kiracılardan çok çektik ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz ve ailemi düşünmek zorundayım.

Tek başıma gidip tasdiklendirilmesini yapabilir miyim hocam peki feshettikten sonra.

Sözleşme feshini yaptığınız adam daha sonra mahkemeye gidip bana silah zoru ile imzalattılar diyemesin diye noter huzurunda iki tarafın da onayı ile imzalanması iyi olur.

Iyi yapmissin o halde sorun kalmamis.

Bence o emlakcidan ilisigi kes.

Öyle yapacağız zaten hocam çünkü iyice saçmaladı mesela Suriyeli istemediğimz halde Suriyeli Suriyeli devamlı bu mantıkta ve para odaklı devamlı ve keseceğim.

Sözleşme feshini yaptığınız adam daha sonra mahkemeye gidip bana silah zoru ile imzalattılar diyemesin diye noter huzurunda iki tarafın da onayı ile imzalanması iyi olur.

Anladım hocam ama maalesef saat 7 gibi yapacağımız için sıkıntılı.

Dogru en iyisini yapiyorsun onlar adamda vuruyor hic dusunmuyor ne olacagini sonrasini. Huzur en onemlisi.

Ayrica malum kesimdense bu yalana ortak olur yargı ve onu destekler.

Azdan az, çoktan çok gider hocam.
Oyle diyordu birisi yurt disina kacmak zorunda kalmisti. xD

Dogru en iyisini yapiyorsun onlar adamda vuruyor hiç dusunmuyor ne olacagini sonrasini. Huzur en onemlisi.

Hocam her yerin iyisi ve kötüsü var ama çocuğunluğu aynı maalesef.

Azdan az, çoktan çok gider hocam.

Maalesef öyle olmuyor hocam adam bana bir şey yaptıktan sonra maalesef her şey gider :D

Ayrica malum kesimdense bu yalana ortak olur yargı ve onu destekler.

Oyle diyordu birisi yurt disina kacmak zorunda kalmisti. xD.

Komik bir şey söyleceğim ama maalesef onu da buradan söyleyemiyorum :D

Hocam her yerin iyisi ve kötüsü var ama çocuğunluğu aynı maalesef.

Maalesef öyle olmuyor hocam adam bana bir şey yaptıktan sonra maalesef her şey gider :D

Komik bir şey söyleceğim ama maalesef onu da buradan söyleyemiyorum :D

Yok yani adamdan gidecek bir şey yok onu demeye çalışıyorum sizden ise çok şey gider.

Öyle yapacağız zaten hocam çünkü iyice saçmaladı mesela Suriyeli istemediğimz halde Suriyeli Suriyeli devamlı bu mantıkta ve para odaklı devamlı ve keseceğim.

Anladım hocam ama maalesef saat 7 gibi yapacağımız için sıkıntılı.

Benim sadece doğuluların ve suriyelilerin bulunduğu semtte kirada evim var. Bunca yıldır ne kadar doğulu girdiyse evi mahvedip mutlaka kira ve faturaları da bırakıp kaçtılar veya başka zorluklar çıkardılar, son 7-8 yıldır mecburen suriyelilere veriyoruz hem eve çok iyi bakıyorlar hem de problem çıkartmıyorlar. 10 yıllık doğulu ve aynı zamanda hemşehri sayılan üçkağıtçı bir kiracımız vardı, evin önünde 2 saatlik işimiz olurdu kafasını uzatıp bakmazdı bile, 2 yıllık Suriyeli kiracımız ise bahçede yarım saatlik bir iş yaparken adam su kola dondurma derken neredeyse sofra koyacaktı bahçeye.

Bu arada biz pek yapmıyoruz ama 3 aylık kontratlar görmeye başladım aslında böyle şeyleri uygulamak lazım, yasalar sıkıntılı, 3 kuruş kirayla eve ortak oluyorlar resmen.

Yok yani adamdan gidecek bir şey yok onu demeye çalışıyorum sizden ise çok şey gider.

Öyle hocam tabii ki ailem geride kalacak.

Benim sadece doğuluların ve suriyelilerin bulunduğu semtte kirada evim var. Bunca yıldır ne kadar doğulu girdiyse evi mahvedip mutlaka kira ve faturaları da bırakıp kaçtılar veya başka zorluklar çıkardılar, son 7-8 yıldır mecburen suriyelilere veriyoruz hem eve çok iyi bakıyorlar hem de problem çıkartmıyorlar. 10 yıllık doğulu ve aynı zamanda hemşehri sayılan üçkağıtçı bir kiracımız vardı, evin önünde 2 saatlik işimiz olurdu kafasını uzatıp bakmazdı bile, 2 yıllık Suriyeli kiracımız ise bahçede yarım saatlik bir iş yaparken adam su kola dondurma derken neredeyse sofra koyacaktı bahçeye.

Bu arada biz pek yapmıyoruz ama 3 aylık kontratlar görmeye başladım aslında böyle şeyleri uygulamak lazım, yasalar sıkıntılı, 3 kuruş kirayla eve ortak oluyorlar resmen.

Öyle hocam maalesef bizim de önceki kiracımız doğuluydu ve rahmetli babam evi 4 kişi verdikten sonra evde bir anda 15-20 kişi olmuşlar ve ortalama 8-9 ay önce ortalama 35-40 bin lira masraf yaptırdık annemle beraber duşakabin musluklar tamamen değiştirdik ve mutfakta dolaplarını bile söylemiyorum sanarsın 20 yıldır temizlik yapmamışlar ve bu para benim bütçeme göre fazla maalesef. Her yerin iyisi kötüsü vardır ama çoğunluğu kötü olduğu için artık yanlarına bile yaklaşamıyoruz.

Sizin ne yapmamız hakkında bir bilginiz var mı hocam peki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı