Ev telefonsuz internet bağlatmak

Şakir UÇAR

Megapat
Katılım
27 Aralık 2016
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar su an Türk Telekom internet (TTNet) ve ev telefonu kullanmaktayım. Ev telefonunu iptal ettirmek istiyorum. Bu durumda internet de kesileceği için yalın internet ya da Türknet'e geçeceğim. Bu işlemler hakkında bilgisi ya da önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmeniz bittiyse geçebilirsiniz diye biliyorum. Ben de üniversite 2.sınıfa geçtim. Şuan 3 arkadaş eve çıktık ve Eylül'ün 20'si gibi eve gideceğiz. Gittiğimizde telefonsuz internet bağlatacağız. Dediğim gibi sözleşmeniz bittiyse bir sorun olmaz.
Çok saçma bi şey var. Şu an 70 net + 20 tel ödüyoruz. Sorduk ev tel'i kapattırmak istiyoruz diye, bu sefer gene 90 tl ödeyeceksiniz dedi. İşe bakar mısın turk telekomdaki.
 
bildiğim kadarıyla türknette de istersen telefonlu kullanıyorsun ya da telefonsuz direk duvardaki hatta bağlayabiliyorsun. Türk Telekom dersen ben de şu an türk telekom yalın internet kullanıyorum ve gerçekten memnunum.Ama Türk telekom mu Türknet mi dersen tabiki türknet imkanın varsa türknete geç :)
 
önceden çöp internete 70 tl ödüyorduk telefonluydu şimdi interneti telefonu kapattırdık. yeni internet aldık 24 megabit 4 megabit upload var acayip hızlı ttnet 67 tl 25 kuruş ödüyoruz.
 
Turk telekom ev telefonunu kapatıp yalın internet istiyoruz deyince 3 ay bekleyeceksiniz dediler. Muhtemelen Türknet e geçeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı