Ev tipi amfi önerisi

Herr mira

Hectopat
Ses sistemlerinden pek anlayan birisi değilim. Bana ev tipi küçük ve ucuz bir amfi lazım. Amfide kullanacağım kulaklık KZ ZSN empedans değeri 24 yazıyor, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ses sistemlerinden pek anlayan birisi değilim. Bana ev tipi küçük ve ucuz bir amfi lazım. Amfide kullanacağım kulaklık KZ ZSN empedans değeri 24 yazıyor, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
24 empedanslık bir kulaklığı telefonla bile çalıştırabilecekken niye amfi arıyorsunuz onu anlamadım? 100 ohm'un altını da herhangi bir PC çok rahat çslıştırıyor.

24 empedanslık bir kulaklığı telefonla bile çalıştırabilecekken niye amfi arıyorsunuz onu anlamadım? 100 ohm'un altını da herhangi bir PC çok rahat çslıştırıyor.

Eski bir bilgisayar kullanıyorum.
Anakartın tam ses vermediğini düşünüyorum ses biraz bulanık geliyor.

Kulaklık için amfi ye gerek yok. Muhtemelen kulaklık girişi bozuk şase ucu temas etmediği zaman çok acayip bir ses gelir bass hiç olmaz.
Diğer olasılık ses kartı arızalı.
Kaliteli bir kulaklığınız var USB ses kartı alarak güzel ses almanız mümkün.

Google USB ses kartı yazın çok seçenek var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı