Ev Yapımı Bilgisayar Kasası

Aynen dediğiniz gibi hiçbir garantisi yok. Yeni kasa alana kadar başında nöbet tutarım artık .

Arkadaşlar sıcaklık değerlerini ve benchmark testlerini yarın paylaşmayı düşünüyorum inşallah.

Çok yaratıcı ve güzel olmuş. Bence soğutması o kadar kötü olmaz. Yeterince hava alabileceği nokta ve fan var. Yalnız Harddisk orda güvensiz duruyor, sabit değilse sabitlemen iyi olur. Ufacık bir sarsıntıda dahi bozulabiliyorlar, biraz hassas arkadaşlar.

@emin99 Hocam ekran kartını plastiğe nasıl monte ettiniz? Benimde böyle çılgın projelerim varda

Plastik olması dışında güzel çözüm. Sistemin sıcaklığı kaç derece acaba BIOS'ta? Ben en çok gürültü kısmını merak ettim. Kasanın içi cayır cayır yanıyor olmalı, fanlar da deli gibi dönüyodur şimdi. Ayrıca, resme bakınca bile burnuma bir plastik kokusu geldi.

O plastik nasıl erimez hayret!
Benim eski Casper laptop anakart arızasından plastiği erimişti. Yani bildiğim kadarıyla plastik ısıya dayanmaz ve erir.

Power Supply hava tahliye kısmını kapalı unutmuşsun gerisi iyi olmuş taşıması kolay

Ah şu çılgın Türkler Ellerine sağlık hocam gayet mantıklı gerçekten. Çok güzel ve akıllıca bir kasa

Gerçekten yaratıcı olmuş. İyi günlerde kullanman dileği ile.

Gayet mantıklı Güle güle kullanın ancak o güzel parçaları bir kasayla taçlandırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…