Ev Yapımı Bilgisayar Kasası

Kasa yerinde durur ama örneğin anneniz yünlü bir kumaşla kasanın tozunu almaya kalkarsa yandı gülüm keten helva olabilir, ihtimal tabii, dikkatli olmak lazım.

Bazı elektronik ürünler statik korumalı olduklarını belirtiyorlar ama yine de tedbirli olmak iyidir.
Aynen dediğiniz gibi hiçbir garantisi yok. Yeni kasa alana kadar başında nöbet tutarım artık :).

Arkadaşlar sıcaklık değerlerini ve benchmark testlerini yarın paylaşmayı düşünüyorum inşallah.

Çok yaratıcı ve güzel olmuş. :D Bence soğutması o kadar kötü olmaz. Yeterince hava alabileceği nokta ve fan var. Yalnız Harddisk orda güvensiz duruyor, sabit değilse sabitlemen iyi olur. Ufacık bir sarsıntıda dahi bozulabiliyorlar, biraz hassas arkadaşlar. :D

Plastik olması dışında güzel çözüm. Sistemin sıcaklığı kaç derece acaba BIOS'ta? Ben en çok gürültü kısmını merak ettim. Kasanın içi cayır cayır yanıyor olmalı, fanlar da deli gibi dönüyodur şimdi. Ayrıca, resme bakınca bile burnuma bir plastik kokusu geldi. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı