ZTAlp
Centipat
Hadi hayırlısı deniyorumİçine kaşar peyniri rendelenmiş sıcak çikolata. Muz ile de deneyebilirsin.
Hadi hayırlısı deniyorumİçine kaşar peyniri rendelenmiş sıcak çikolata. Muz ile de deneyebilirsin.
Aman hocam Corona var dikkat.İşin içinde peynir varsa o şey güzeldir. Bu tarifte ciddiydim ben. Tadı güzel bence. Aynısını puding üzerinde de uygulayınca üfff.
Hocam orası yoğundur. Akdeniz Üniversitesine kaldırırlar
İçine kaşar peyniri rendelenmiş sıcak çikolata. Muz ile de deneyebilirsin.

Hocam yazım yanlışı yapanı uyarmak da ceza sebebi diye biliyorum. En azından birkaç kere öyle ban yedimBabuş yazım yanlışı olan bir mesajı alıntılamak ceza sebebidir. Hemen düzenle.
Umarım yazım yanlışını alıntılayan bir mesajı alıntıladığım için ceza almam.
Mangolu efsanedir hocamSoguk cay (Ice Tea) yapilabilir. Güzel tarifler mevcut.
 Deneyeceğim kesinlikle.
 Deneyeceğim kesinlikle.Cheesecake diye bir şey var sonuçta. Tereyağ kıvamına kadar eritip beyaz çikolata ile güzel oluyor.İşin içinde peynir varsa o şey güzeldir. Bu tarifte ciddiydim ben. Tadı güzel bence. Aynısını puding üzerinde de uygulayınca üfff.
Hocam orası yoğundur. Akdeniz üniversitesine kaldırırlar
Aman hocam şimdi beni uyardın ceza alacaksın. Değişelim hemen mesajları.

Mesajları değişirsek yine uyardığımız için ceza alıyoruz. Allah kurtarsın kardeş.
 Mesajları değişirsek yine uyardığımız için ceza alıyoruz. Allah kurtarsın kardeş.
Ama puding ile daha kolay oluyor. (Üşengeçlik)Cheesecake diye bir şey var sonuçta. Tereyağ kıvamına kadar eritip beyaz çikolata ile güzel oluyor.
Ne? Ben kimseyi uyarmadım hocamMesajları değişirsek yine uyardığımız için ceza alıyoruz. Allah kurtarsın kardeş.
Ama puding ile daha kolay oluyor. (Üşengeçlik)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.