Evcil Hayvan Önerileri

Balık sakın alma. Sadece akvaryumda dönüm dolaşıyor. Benim eskiden 1 tane vardı. 6 yıl yaşadı sonra kedi öldürdü.

Kardeşim facebook adresine mesaj attım ordan detaylı konuşabiliriz

Son düzenleme:
Kuzenimin kedisine bakmıştım 1 ay. Gerçekten çok sevimli, tatlı bir şeydi, ayrılırken çok zorlandım. Ama bakımı gerçekten uğraştırıcı ve zor.

Ben kedileri sevemiyorum. Çünkü yolda ezilmiş bir kedi görmüştüm. O görüntüyü anlatıp da midenizi bulandırmayayım şimdi. O yüzden ben köpek diyorum.
Kedinin evden çıkmasına izin vermezsen bir sıkıntı olmaz. Uzun konu ama köpek daha zor.

Tavşan sıkıntılı olabilir. Bence Cennet Papağanı al. Çok güzeller ve kolay eğitiliyor. Ancak ingilenmen gerekecek. Bunun için de bol bol zaman lazım.

Tavşan besleyecek bahçen varsa düşünme al derim lop tavşan cinside büyüyor yahu kim küçük dedi? Balık , kuş apayrı şeyler beslemek istiyorsan bekleme hiç . Ama kedi köpek davşan gibi kucağına alıp sevemiyorsun malesef imkanın varsa tavşan al

Zaten eski evimizde tavşan bakmıştım. O zamanlar bahçeli bir evimiz vardı çok büyüdüğü için ve artık apartmana taşındığımız için arkadaşa vermek zorunda kaldım. Bir yıl falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…