Merhaba evde balık beslemek istiyorum elimde 200 litrelik bir akvaryum var 15-20 tane balık koymayı düşünüyorum. Ama hangi cins almalıyım karar vermedim. Ayrıca farklı cins balıkları aynı akvaryuma koyarsam. Sıkıntı olur mu?
Bütçe 900TL.
Hocam farklı hayvanları koyma konusu karışık her balığın anlaştığı tür var. Mesela beta balıklarının yanına beta balığı koysanız bile 1i kesinlikle ölür (öldürülür). Ondan dolayı ilk önce alacağınız balık türünü bulmanız gerek ona göre öneri yaparım.Merhaba evde balık beslemek istiyorum elimde 200 litrelik bir akvaryum var 15-20 tane balık koymayı düşünüyorum. Ama hangi cins almalıyım karar vermedim. Ayrıca farklı cins balıkları aynı akvaryuma koyarsam. Sıkıntı olur mu?
Bütçe 900TL.
"Parkinson Gökkuşağı Balığı, çoğu topluluk balığıyla birlikte tutulabilir; ancak en iyi tank arkadaşları diğer Gökkuşağı Balıkları, daha büyük Tetralar, Barblar, Daniolar, Cüce Çiklitler ve Yayın Balığı olabilir." İnternette bu tip bir bilgiye ulaştım bildiğim bir balık türü değildi.Hocam aklımda Parkinson Rainbow balığı var.
Merhaba bu tarz akvaryumlarda güzel bir tasarım yaparsanız ve bakımına dikkat ederseniz görünüş açısından lepistes ve neon tetralar harika olur.Merhaba evde balık beslemek istiyorum elimde 200 litrelik bir akvaryum var 15-20 tane balık koymayı düşünüyorum. Ama hangi cins almalıyım karar vermedim. Ayrıca farklı cins balıkları aynı akvaryuma koyarsam. Sıkıntı olur mu?
Bütçe 900TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.